28 berichten aan het bekijken - 1 tot 28 (van in totaal 28)
 • Q:
  Bijdrager
  recoiller

  Hoe ziet je Apple Watch er uit?

  Ik ben erg laat met de Apple Watch, ze waren best prijzig maar de prijzen zakken nu snel..

  Eigenlijk had ik verwacht dat er al heel veel bandjes, opties en verschillende wijzerplaten zouden zijn inmiddels.
  Dat viel me eigenlijk een beetje tegen. Ook toen ik zocht naar originele opties voor de wijzerplaat had ik de indruk dat het allemaal een beetje beperkt was.

  Voor mij is dit hem nu geworden:
  – Apple Watch Sports versie
  – Spigen Rugged Armor rubber case
  – Spigen Rugged Band
  – Eigen ontwerp Face op basis van FallOut Pip-boy

  Ik twijfelde tussen de Rugged Armor (rubber) of de Though Armor (metaal). Ik had de indruk dat de Though Armor mogelijk de kast van het horloge zou beschadigen en in reviews staat dat de verf snel slijt. Omdat het bandje ook rubber is past de case daar nu wel goed bij.
  Ik heb er bewust voor gekozen om hem niet te overduidelijk op de Apple Watch te laten lijken.

  Bijdrager
  Shmoo

  Je trekt vast ook werkhandschoenen aan en zet een bouwhelm op tijdens de seks, niet? ?

  Die bumper op het horloge kan echt niet. Sorry.

  Bijdrager
  computer space

  Hij wil dat pop[swatch gevoel van vroeger terug, Laat m toch…

  Bijdrager
  Unlock32

  Persoonlijk ben ik meer geïntrigeerd door deze opmerking.:lol:

  “Ik heb er bewust voor gekozen om hem niet te overduidelijk op de Apple Watch te laten lijken.”

  Bijdrager
  SvS

  Vertel idd even?
  Je koopt een dure Apple-dingetje en wilt dat juist camoufleren.
  Veel Apple-fans willen het dan juist heel subtiel laten opvallen.;-)

  Bijdrager
  MoNdO GeNeRaToR

  Cases doen wat mij betreft altijd afbreuk aan het design. Ik vind het bijvoorbeeld nog altijd jammer dat mijn iPhone er een moet hebben omdat dat ding zo glad is dat ie gewoon ooit uit je handen moet glippen.
  Maar voor mijn Watch? Nee, die is helemaal naakt:lol: . Maar ik ben dan ook geen bouwvakker of zo. Dan had ik geen AppleWatch want daar is dat ding absoluut niet geschikt voor.

  Bijdrager
  recoiller

  Allemaal reacties over de schijnbaar bijzondere keuze voor een case..


  @Shmoo
  : Vreemde vergelijking, verwacht je ook dat ik op de bouw een condoom om doe?


  @de
  rest:
  Ik ben het wel met MoNdO eens, cases doen afbreuk aan het design.
  Inderdaad ook bij de iPhone, maar toch hebben de meeste mensen een case voor de iPhone omdat het een praktisch nut heeft.
  Schmoo heeft natuurlijk geen case om zijn iPhone, omdat hij ook geen handschoenen aan doet en geen bouwhelm op zet tijdens de seks.

  Het praktisch nut is bij mij ook een motivatie voor een case om de Apple Watch. Ik ben zelf misschien geen bouwvakker maar vind wel dat een Apple Watch ook voor bouwvakkers geschikt kan zijn.

  Ik koop Apple producten omdat ik ze prettig vind in het gebruik, niet omdat anderen moeten zien dat ik een duur Apple-dingetje heb. Dat is voor mij geen motivatie.

  Moderator
  Poezenbeest

  Ben het met je eens dat de keuzes in wijzerplaten wat te wensen overlaat, maar om nou een wijzerplaat als deze te maken? Doet heel erg Intertoys aan.

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Bijdrager
  recoiller

  Heerlijk, ik heb geen enkele moeite met de negatieve reacties.. Ik ben overduidelijk minder fanatiek op de vormgeving van de Apple Watch en mocht ik Jonathan tegen komen dan voel ik ook geen enkele behoefte om hem te benaderen. Los van de negatieve reacties hier vind ik het wel jammer dat het hier best een beetje een afzeik-forum aan het worden is. Meestal lees ik alleen mee zonder iets te schrijven en steeds vaker denk ik dat het wel allemaal heel negatief aan het worden is als iemand iets anders, vind doet of vraagt wat niet in de lijn der verwachting ligt. Maar ook dat kan slechts mijn ingeving zijn natuurlijk..

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Ja dat negatieve gezeur is een soort foute humor die hier op het forum deel van de cultuur geworden is. Heerlijk inderdaad. Tenzij je gewoon een leuk topic wil starten of een keer een serieuze vraag wil stellen natuurlijk. Maar goed dat krijg je als een communitie in verval raakt. Of is dat weer te negatief? Ach, terug naar de Watches. Heeft iemand ook zo’n goude Edition?

  Bijdrager
  Shmoo

  Shmoo heeft idd. geen case om zijn iPhone omdat het ding mag beschadigen. Het is een gebruiksvoorwerp geen investeringsobject. Ik koop een Apple product om deze te gebruiken niet om ze na een tijdje te verkopen alsof ze nieuw zijn.

  Zo’n case om je horloge heeft niets maar dan ook niets met de vormgeving te maken. Er is keus genoeg op de markt en ze zien er allemaal anders uit. Zo’n case wordt er om gedaan om het ding te beschermen., nergens anders voor.

  Bijdrager
  recoiller

  @Shmoo: Iedereen heeft zijn eigen motief en in mijn geval beschadigen mijn aankopen vaak te snel te heftig. De case voor mijn iPhone voorkomt dit. Zoals ik al aangaf is voor mij de vormgeving geen motivatie om voor Apple te kiezen. Maar dat lijkt hier nogal een zonde te zijn.
  In mijn beleving zijn het juist gebruiksvoorwerpen en geen kunststukjes voor de mooi. Sterker nog, dat de vormgeving zo belangrijk is vind ik best jammer. Apple doet ook steeds vaker concessies aan de functie vanwege de vormgeving.

  @ no_poo: Je hebt helemaal gelijk, ik weet dat het een soort van cultuur is geworden. Sterker nog, het is niet alleen in dit forum maar ook in de rest van Nederland. We vinden pesten allemaal oh zo erg en ondertussen veranderd half Nederland in een afzeik-cultuur. Voor mij maakt het op zich niet zo veel uit. Ik vind het alleen jammer. Helemaal als er soms artikelen worden geplaatst en de schrijver dan de wind van voren krijgt in de reacties. Ik voel dan vaak een soort van plaatsvervangende schaamte.
  Het zou inderdaad prettig zijn om terug te gaan naar het bedoelde onderwerp, verschillende variaties van Apple Watches. Ik begrijp dat mijn versie nogal aversie op roept.. Mijn case is niet goed en mijn wijzerplaat ook niet.. Is er iets origineels dat wel aanspreekt?

  Bijdrager
  sanderman

  Laten we anders weer terug gaan naar het topic.

  Bijdrager
  recoiller

  Dank je sanderman.. ik had het al opgegeven..
  Stalen versie met traditionele band is een compleet ander horloge.. Zwarte punt op de kroon is standaard bij de Stainless steel kast?

  Overigens is mijn case al kapot (ik had aangegeven dat het voor mij functioneel was). De Apple Watch zelf heeft geen schrammetje wat het nut van de case nogal ondermijnt. De stalen case zou mogelijk nog een optie kunnen zijn maar lijkt me niet meer nodig gezien de hardheid van de kast.

  Bijdrager
  sanderman

  Ja inderdaad, zwarte kroon. Zie nu dat ik m voor de foto wel ff had mogen oppoetsen:D

  Bijdrager
  recoiller

  Het lijkt wel een foto uit een folder, kleur van de cijfers past goed bij de band..
  Zonder case zoek ik ook maar een andere wijzerplaat..

  Bijdrager
  KarelWillem

  Die van mij ziet er uit als een LG G Watch.:)

  Die overigens vrij slecht tegen de vlammen van een haakse slijper kan.
  Ik heb aardig wat ingebrande pitjes in het glas nu.

  Bijdrager
  Shmoo

  Je kunt natuurlijk ook gewoon een broodmes nemen om je boterhammen te zagen.

  Bijdrager
  sanderman

  Vandaag m’n stalen band er aan gedaan:

  Bijdrager
  recoiller

  Meteen ook een andere wijzerplaat, ik hoop dat Apple deze wijzerplaat gaat vrijgeven voor het gebruik met een eigen foto.. Dit is toch die mega dure band?

  Bijdrager
  MoNdO GeNeRaToR
  recoiller op 03 mei 2017

  Meteen ook een andere wijzerplaat, ik hoop dat Apple deze wijzerplaat gaat vrijgeven voor het gebruik met een eigen foto.. Dit is toch die mega dure band?

  Die kan je tegenwoordig ook wel goedkoper krijgen. Heb er zelf ééntje van Hoco (wel in het zwart). In het begin kostten die 75 Euro en waren ze echt crappy namaak. Ondertussen zie ik dat ze al 177 Euro kosten (heb die van mij in december gekregen voor 149 Euro, dus dat gaat hard bij Hoco) en zijn ze bijna niet meer te onderscheiden van de echte bandjes, ook wat kwaliteit betreft. Zwart (voor 177 Euro) en zilver (voor 119 Euro).

  Dat is nog veel te veel geld, maar dan betaal je toch geen 600 Euro voor een horlogebandje.

  Bijdrager
  sanderman

  Of je kijkt inderdaad op Amazon.de, alwaar ik mijn RVS band voor 30 euro kon aanschaffen:) Ik heb een 38mm Stainless Steel Watch, en die was al duur zat. Ik ga geen 5 a 600 euro voor een bandje neerleggen. Gek ben ik misschien, maar niet zo gek;)

  Bijdrager
  recoiller

  Alle banden zijn wel erg netjes, de stalen banden ook. Ik zou wel iets stoerder en minder zakelijk willen..

  Bijdrager
  MoNdO GeNeRaToR

  Ik snap de strategie achter die bandjes ook niet goed. Zijn er nu echt mensen die meer geld uitgeven aan hun horlogebandje dan aan de horloge zelf?

  Bijdrager
  Serena

  Bandje bij vriend Ali besteld. €12,- nog wat… Zit perfect!!!

  Ali Band

  Bijdrager
  Joid

  Houd er rekening mee dat de goedkope RVS band makkelijker opeens los gaat. Juist op momenten dat je het niet wilt. En dan met een beetje mazzel ligt je Watch ergens in het grasveld.

28 berichten aan het bekijken - 1 tot 28 (van in totaal 28)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.