4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  Cradlemini

  het vaagste macbook probleem

  Bij deze wil ik de topic titel aan mijzelf toewijden.

  Ik heb sinds een paar weken een vreemd probleem. Als ik op bepaalde plekken druk van mijn macbook, dan komt het venstertje van “are you sure you want to shut down your computer?” met de bij behorende opties. Dus zeg maar hetzelfde effect als wanneer ik de powerknop zou indrukken.

  Dit plekken waar dit zich voor doet zijn als ik te hard druk op de spatie bar, het bovenste gedeelte van het touchpad gedeelte als ik wat druk uitoefen, en de plekken waar je handpalm leunt wanneer je tikt middels het toetsenbord van de macbook.

  Iemand dit probleem al eens eerder gehad? Ik ga er vanuit dat dit hardwarematige problemen zijn. Ik zou graag terug willen naar de apple store, maar ik heb mijn laptop in nederland gekocht en hier in spanje heb je geen apple stores. Wel mac specialisten, maar dat is een stuk rijden, daarnaast lig mijn bon van aankoop in nederland in de opslag, dus ik zal voor een reparatie moeten betalen, dus vandaar dat ik eerst het probleem wil onderzoeken.

  Iemand dit probleem al eens eerder gehad?

  Bijdrager
  dapensa

  kijk is hier of je een plek in de buurt kan vinden.
  http://www.apple.com/nl/buy/locator/
  volgens mij maakt het niet uit dat je hem in NL hebt gekocht.

  Bijdrager
  macmickey2

  Ze kunnen ook zo via de serienummer achterhalen wanneer en waar je hem gekocht hebt. Garantie van Apple is wereldwijd, juist om dit soort gevallen met laptops:wink:

  Bijdrager
  Cradlemini

  ok kijk, internationale garantie is perfect. morgen even bellen naar apple center waar ik gekocht heb om te kijken wanneer ik deze macbook uberhaupt aangekocht heb. hopelijk garanti kwestie.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.