5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  Lucf

  Handtekening in mail

  Mijn vrouw heeft een zakelijke macbook pro en gebruikt het standaard meegeleverde mail programma. Kan zij de mails in dit programma voorzien van een standaard handtekening met bijvoorbeeld een logo?

  Groet
  Luc

  Bijdrager
  Ir.Bob

  Ja, Mail->Voorkeuren->handtekening.

  Bijdrager
  Lucf

  Met tekst werkt dat, dank.

  Helaas niet met het toevoegen van logo’s/afbeeldingen en tekstopmaak (ingevoerde tekstopmaak komt bij ontvangers niet goed aan).. Ik heb wat zitten googelen, en kom voor het invoegen van afbeeldingen uit op html programmering, maar dat is voor mij echt abracadabra. Kan het niet simpeler of zijn er organisaties/personen die het voor een kleine vergoeding voor ons kunnen regelen?

  Bijdrager
  iep

  Nee, het kan niet simpeler. Handtekeningen met plaatjes kunnen veel problemen opleveren. Ontvangende partij kan het plaatje (of de plaatjes niet zien) en vaak is de opmaak (uitlijning e.d.) niet helemaal correct. Met css kom je een heel eind en heb je de grootste kans van slagen maar dat is ook meteen wel een lastige manier. Voor Mail is er wel een klein programmaatje die het maken van een handtekening in Mail wat eenvoudiger maakt: Signature Profiler. Probeer die eerst eens.

  Bijdrager
  mfduffel

  Het kan heel eenvoudig: maak een handtekening in een tekstverwerker (bij mij was dat word), inclusief logo, tekstopmaak, tekstkleur.
  Kopieer dit dan naar de handtekening van het mailprogramma…

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.