3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  Robbievz

  Greenscreen programma gezocht

  Dag allen,

   

  Voor een open dag op een middelbare school ben ik op zoek naar een app waarmee ik snel greenscreen foto’s kan bewerken op een iMac.

  Het idee is dat een Canon 80D via wifi of USB verbonden is met een iMac. Mensen gaan voor een greenscreen staan, de foto wordt gemaakt en op de iMac wil ik dan zo snel mogelijk de achtergrond veranderen.

  Ik weet dat dit allemaal kan in Photoshop, maar het liefst heb ik een makkelijke app waarmee ik snel de foto kan bewerken (ter info: er kunnen enkele honderden foto’s gemaakt worden deze avond…).

  Ik heb even gekeken naar Green Screen Wizard (https://www.greenscreenwizard.com/), maar aangezien wij een middelbare school zijn is er niet zomaar budget voor een aapje van $139 ?. Het liefst gratis dus.

   

  Hopelijk heeft iemand een idee!

  Bijdrager
  Shmoo

  https://www.pixelmator.com/tutorials/video/how-to-replace-the-background-in-a-portrait-photo/

   

  Als ik dit soort dingen (filmpje) zie dan moet het wel heel eenvoudig zijn. Laat staan als je foto ook nog eens een groene achtergrond heeft. ?

   

  Eigenlijk moet ik het zometeen eens testen want ik heb deze app een tijdje geleden gekocht. Ik weet wel dat Pixelmator Pro veel doet met Machine Learning en allerlei algoritmes om dingen te bepalen en verbeteren in foto’s. Qua kleur en resolutie en al dat soort dingen. Gaat mij een beetje boven mijn petje.

  Bijdrager
  Buzz

  Dit kan ook met Instant Alpha in bijv. Keynote en Pages

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.