5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  myzet

  gratis backup sotware

  Kent iemand backup software waarmee je eenvoudig een backup van je hele schijf op cd kunt maken? evt met try-out software die later wel weer te herstellen is.

  ik werk met een ibook systeem x.1.5

  Bijdrager
  Pier

  Déja Vu, is wel te vinden op versiontracker.com

  Ben alleen bang dat je harde schijf niet op een cd’tje past.

  Bijdrager
  Torz

  Met silverkeeper van Lacie voor data
  http://www.silverkeeper.com/
  Voor osx system moet je CopyCloner gebruiken
  http://www.versiontracker.com/moreinfo.fcgi?id=13260&db=mac

  Bijdrager
  B-Mac

  Aangezien de laatste keer dat er op dit onderwerp gereageerd is, al bijna (op een dag na) een jaar geleden is en er helemaal op software gebied veel verandert in een jaar, wil ik deze vraag nog een keer stellen.

  Zijn er inmiddels al nieuwe(re) programma’s die gratis zijn en daarnaast ook daadwerkelijk goed werken? Deja-Vu en SilverKeeper vind ik ’t namelijk toch niet helemaal, als ik heel eerlijk mag zijn.

  Ik heb echter net Backup 2.0 van Apple gebruikt en die ik echt super. Dát is wat ik zoek, maar helaas heb ik geen .Mac account (nu nog een proefabonnementje… van 60 dagen). Kortom, heeft iemand een programma’tje dat heel veel op Backup lijkt ontdekt, maar dat geen geld kost (student)?

  Bijdrager
  Gijs

  Heb je het hiervoor genoemde Silverkeeper geprobeerd? Dat lijkt er toch wel een beetje op volgens mij. Verder zit er in Toast 6 een backup-optie, maar als je die niet hebt en niet wilt is dat natuurlijk erg duur.:wink:

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.