3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  El Pablo 10

  Google recaptcha in html4

  Een kennis van mij wil graag een Google recaptcha toevoegen aan zijn html formulier, welk hij zelf gemaakt heeft. De recaptcha verschijnt wel, maar ook als je de recaptcha niet aanklikt, kun je het formulier toch verzenden. Ik heb zijn code nagekeken en zowel in de head als in het formulier zelf heeft hij het nodige gedaan, cfr. deze handleiding (http://prntscr.com/nj2k0j).

  Na wat opzoekingswerk kwam ik tegen dat je in je php code nog je secret key moet plaatsen (http://prntscr.com/nj2ke6). Klopt dit? Heeft iemand hier ervaring mee?

  De website waarover ik spreek, is immers volledig opgebouwd uit html en css. Hier zou de Google recaptcha dus niet op kunnen werken?

  Bijdrager
  Shmoo

  Das een beetje lullig uitgelegd van Google. Er staat plaats de div met de key aan het eind van de form tag. Wat er eigenlijk (denk ik, vanuit logica) moet staan is, plaats de div met de key BEFORE te form end tag.

   

  Dat zal denk ik ook fout gaan. Jij hebt die div buiten het form element geplaatst maar die zal binnen de form moeten staan om meegenomen te worden tijdens een submit.

   

  Bijdrager
  El Pablo 10

  Hoi Shmoo,

  de div tag staat volgens mij correct binnen de form tags: http://prntscr.com/nksacl

  Maar ik kan eventueel eens proberen om die na de input tag te zetten…

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.