6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:
  Moderator
  Poezenbeest

  Gezocht: testers Belastingdienst-software

  Nu het halverwege 2007 is,, zijn ze bij de Belastingdienst al bezig met de aangifte die we straks over dit jaar mogen gaan doen. Om de software zo goed mogelijk te laten lopen, willen ze deze uitgebreid testen. Gezien de klachten op dit forum, zou dat niet eens zo’n slecht idee zijn.

  ”EasyTax”

  Test de aangiftesoftware 2007!
  Waar kun je software, die bedoeld is voor thuisgebruik, beter testen dan bij de gebruikers thuis? Deze zinsnede is al vaker gebruikt bij de aankondiging van de technische test, voor de aangiftesoftware van de bel. Deze technische test, voorheen ook wel PvCF-test genoemd, is bedoeld om vast te stellen dat de programmatuur werkt in een groot aantal technische omgevingen (windows, mac en linux).

  Het is voor de makers van de software ondoenlijk om zelf alle mogelijke configuraties te testen. Daarom wordt de hulp ingeroepen van een brede groep vrijwilligers. De Belastingdienst nodigt u hierbij van harte uit om deel te nemen aan de technische test van de aangiftesoftware voor de inkomstenbelasting 2007, kortweg IB2007.

  Niet alleen op Windows-gebied hebben ze nog wat te leren met de komst van Vista, maar de nieuwe (!) IntelMacs zijn ook gewilde testobjecten. Op het moment van schrijven was de Mac-beta nog niet op de site, maar wellicht dat degene die zich (belasting)blauw ergeren aan het programma, nu mee kunnen helpen om hhet alleemaal beter te maken.

  Zeker dus een site om in de gaten te houden! De feedback wordt (voor zover ik kan overzien) voornamelijk via een forum gegeven, maar het is natuurlijk ook erg leuk om te kijken hoeveel je in 2008 terug gaat krijgen of voor hoeveel je moet ontduiken…

  Linkje!

  Bijdrager
  readefries

  Alleen jammer dat de mac versie nog niet beschikbaar is.

  Bijdrager
  bzami

  en we er geen geld voor krijgen;)

  Bijdrager
  DennisX

  Het is toch zo dat als je meedoet met testen, dat je geen belasting hoeft te betalen over dit
  jaar?:P

  Sterker nog je krijgt een belastingvrije uitkering van € 3559,-
  wat toevallig precies genoeg is voor een 17″ MacBook Pro (helemaal “gepimpt):P :lol: :evil: :wink:

  Moderator
  Poezenbeest

  Ze verloten onder de testers vijf maal een algemene heffingskorting….

  Leuker kunnen we…..

  Moderator
  Poezenbeest

  [bump-modus]
  De mac-versie is te downloaden….

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.