5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  sateck

  Geluid niet wijzigen

  HELP…!!!!

  Ik heb een MacBook pro ”13. Maar ik kan sinds kort niet meer mijn volume wijzigen. Hij staat op dit moment op zijn hardst, maar kan hem niet zachter zetten. Als ik hem wil wijzigen dan krijg je zo’n logo in beeld dat het niet mogelijk is. De aansluiting van me koptelefoon reageert helemaal niet meer.

  Ik heb de MacBook nog maar net. Dus ik ben bang dat er in de instellingen iets niet goed staat, maar ben helaas geen MacBook kenner. Kan iemand mij helpen?

  Bijdrager
  jvers

  Heb je hem met een optiche kabel aangesloten? Zo ja haal die er eens uit en kijk of het dan nogsteeds zo is. Of komt er een rood lampje uit je 3,5 mm gaatje? Herstart. Als dat niet werkt een SMC reset uitvoeren (http://support.apple.com/kb/ht3964) en/of een PRAM&NVRAM reset uitvoeren (http://support.apple.com/kb/ht1379)

  Bijdrager
  sateck

  Hmmm het wil me niet lukken, ik had verwacht dat het een heel ‘simpel’ probleem was die vaker voorkomt bij groentjes als ik. Maar er zitten geen andere kabels in de MacBook, ik heb er ook al een paar weken last van. Ook komt er geen rood lampje uit me Macbook

  Bijdrager
  jvers

  De resets al uitgevoerd?

  Bijdrager
  sateck

  De SMC wel, maar ik vraag me af of ik dat wel goed doe, want ik zag weinig gebeuren. Gaan er geen gegevens verloren als ik die resets uitvoer?

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.