6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Q:
    Bijdrager
    Ben271185

    Geen in audio in bewerkt QuickTime-bestand

    Recent heb ik een filmpje van YouTube gedownload, ik krijg dan een .flv-bestand dat ik in QuickTime kan afspelen. Met de ingebouwde “kort in”-functie heb ik het filmpje wat korter gemaakt. Maar nu begint het probleem:

    Als ik het filmpje dan wil opslaan, krijg ik wel video maar geen audio. Ik heb al verschillende manier geprobeerd (exporteren naar iTunes, opslaan, …), maar ze geven allemaal hetzelfde resultaat.

    Ik gebruik Lion en QuickTime X. Ik zou het in principe ook nog kunnen proberen met Snow Leopard en QuickTime 7 maar het intrigeert me waarom het in versie X niet lukt.

    Moderator
    unSOUND

    Heb je toevallig een link naar het betreffende filmpje ? Niet alle flv bestanden zijn hetzelfde namelijk…

    Bijdrager
    Ben271185

    Voila: http://www.youtube.com/watch?v=sK23MMiVwLI

    (Het is dus de reclame voor het nieuwsbericht dat ik er af wil ‘knippen’.)

    Moderator
    unSOUND

    Perian heeft nog behoorlijk wat bugs onder QuickTime X en Lion, dus dat zou een oorzaak kunnen zijn. Bij mij werkt het prima onder Snow Leopard, zowel met QuickTime 7 als QuickTime X.

    Bijdrager
    Ben271185

    Dan zal ik het vanavond eens proberen met Snow Leopard en QT7.

    Bijdrager
    Ben271185

    Met de hulp van Snow Leopard en QT7 is het dus gelukt. We zullen het dan maar op Perian steken.

    (Waarvoor oude computers toch nog handig kunnen zijn.)

    In ieder geval, bedankt.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.