2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Bijdrager
  innovators

  Ga met ons mee naar de Apple Expo

  Allereerst: dit is geen reclame. Wij zijn weliswaar een Apple Authorized Reseller in Tilburg, maar het organiseren van het volgende is kostendekkend, een service aan Apple liefhebbers in Nederland en voor ons eigen plezier.

  Op dinsdag 25 september vertrekken wij met een bus vol met Apple gezinde gebruikers naar Parijs om daar de Apple Expo 2007 te bezoeken. Zoals ongetwijfeld bekend is zullen op deze expo de nieuwste Apple hardware en softwareproducenten hun producten tonen en worden er workshops en seminars gegeven. We gaan er van uit dat ook de producten die Apple voor die tijd uitbrengt ook daar te zien en te proberen zijn.

  Het lijkt ons gewoon hartstikke gezellig om voor een dag de winkel dicht te gooien en onze medewerkers, klanten en iedere andere Mac fans mee te nemen naar Parijs. De bus is al drie-kwart vol en het is een zeer leuk en spontaan gezelschap, dus we zien het helemaal zitten. Als je mee wilt, geef je dan op via de mail: [email protected] of bel 013-5800381. Het kost 59 euro om mee te gaan en de toegang is, na registratie bij Apple (info krijg je van ons), gratis.

  Tijdens de busreis hebben we ook nog een Apple kennisquiz, waarbij ook prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is een in onze winkel vrij te besteden bedrag van 200 euro.

  Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.the-innovators.nl

  Met een bus vol met enthousiaste Macliefhebbers moet niet alleen de Expo een geweldig evenement worden, maar de reis zelf ook![/i]

  Bijdrager
  J.C.

  Leuk idee! Jammer dat ik geen vrij kan krijgen dan:(

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.