1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Q:
  Bijdrager
  Mister Blobby

  Fouten migratieassistent Windows > Mac OS X 'Lion' (?)

  Beste OMT-ers,

  Bij het testen van de migratieassistent van zowel Windows XP als Windows 7 naar Mac OS X ‘Lion’ zijn er een aantal zaken opgevallen.

  In het algemeen gaat de overdracht vrij goed. Maar er zijn een aantal zaken die me opvielen:

  Nadat het overzetten van de accounts naar Mac OS X werd voltooid, is het inloggen in deze nieuwe accounts via het menu snelle gebruikersoverschakeling niet mogelijk. Alle ingevoerde wachtwoorden worden geweigerd. Pas nadat wordt uitgelogd, en het standaard inlog scherm zichtbaar wordt (met grijs canvas ondergrond), zal bij het account inloggen meteen worden gevraagd om een nieuw wachtwoord. Dit is begrijpelijk omdat het wachtwoord niet uit de SAM database van windows kan worden gehaald. Ik zou hebben verwacht dat ‘de-vraag-om-een nieuw-wachtwoord’ ook zichtbaar zou worden gebruik van bij snelle gebruikersoverschakeling.

  Bij het testen van iTunes is op de windows machine iTunes 10.4 geïnstalleerd en gevuld met muziek. Echter: er werd bij het overzetten geen enkele MP3 verhuisd van de Windows machine naar de iMac. Kan iemand bevestigen dan wel ontkennen dat hij bij hem/haar ook heeft plaatsgevonden? Alle opties zijn op standaard blijven staan bij de verhuizing en alles zou moeten zijn verhuisd. Overigens is het zo dat alle andere zaken, zoals afbeeldingen en documenten, wel met de overdracht werden meegenomen. Maar muziek dus niet.

  iemand?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.