2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:

  Bijdrager
  Tjinna

  Foto's kwijt uit iPhoto na terugzetten oudere iPhoto bibliotheek uit TimeMachine

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen met het volgende probleem.

  Zojuist kwam ik op het idee om eens al mijn dubbele foto’s weg te werken en niet langer iPhoto te gebruiken als backup. De externe TimeMachine schijf raakt een keer vol en wist dan als het goed is steeds de eerste kopie.
  Nadat ik een map tegenkwam die heel veel foto’s bevatte die ik wilde verplaatsen besloot ik de gehele map terug te halen. Ik had al het vermoeden dat dit problemen kon geven. Dus eerst geprobeerd met 1 foto. iPhoto plaatste de enkele foto uit een eerdere opgeslagen bibliotheek netjes tussen mijn nieuwe collectie foto’s die ik dus nog niet had opgeslagen.
  Toen ik zag dat dit goed ging heb ik ervoor gekozen alles terug te zetten. De Mac ging hard aan het werk en binnen 10 minuten stonden ze in mijn bibliotheek. Echter heeft hij niet netjes de foto’s bij elkaar gegooid maar de huidige vervangen voor de backup. Ik heb mijn MacBook binnenste buiten gekeerd maar kan ze echt niet meer vinden.
  Is er nog een oplossing om mijn foto bestanden terug te vinden? Wie kan me hierin helpen. Graag jullie advies of een how to…..


  Bijdrager
  Pieterr

  Je hebt gelukkig backups gemaakt met Time Machine.
  Kun je niet de foto’s terughalen uit de laatste TM backup die gemaakt is vóórdat je aan het klooien bent geslagen?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.