5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  AScherm

  foto's importeren

  Mijn dochter heeft 3x foto’s geimporteerd van een sd kaartje naar een map op het bureaublad van haar Mac laptop. De eerste 2 keren gingen goed en de derde keer kwam alles wel in de map, echter de foto’s van de eerste 2 keren waren verdwenen. Ze heeft een programma gedownload: Onyx, om bestanden zichtbaar te maken. Heeft iemand een idee waar de eerste foto’s kunnen zijn gebleven? Welk mapje kan ze checken?

  Sleutelbeheerder
  Night

  Importeren of kopiƫren? Met welk programma?
  Onyx is een syteem-tool. Niet iets wat je hoeft te gebruiken in OSX. Normaal gesproken verdwijnen bestanden niet ‘zomaar’. Zijn ze overschreven door bestanden met dezelfde naam?

  Bijdrager
  GoeieDag

  Ze moet ze dan ook gelijk in iPhoto gooien, raken ze tenminste niet kwijt.

  Bijdrager
  Beech

  Je kunt het wel in een map op het bureaublad doen, maar als daarna het SD-kaartje geleegd is moet je de volgende keer wel een nieuwe map maken, want dan begint de nummering op het kaartje opnieuw.
  Maar voor de goede orde: bij een volgende keer naar dezelfde map krijg je toch de vraag bij dezelfde namen of je wilt overschrijven en dan anuleer je en maskt ern niruwe map.

  Inactief
  Anoniem

  Wat @GoeieDag zegt. Open iPhoto, plug de SD kaart in, en importeer de foto’s die je wilt. Mapjes aanmaken op je bureaublad is nergens voor nodig.

  En verder niet gaan rommelen met tooltjes als Onyx als je niet goed begrijpt wat je er mee kunt doen(y)

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.