6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Q:
    Bijdrager
    SoSuMe

    Flash en geluid in safari

    Ik heb een flash site gebouwd met een heel kort geluidsfragmentje wat begint zodra de site start.
    Nu is dit fragmentje wel te horen in browsers als bv explorer, maar niet in safari. Weet iemand waar dit aan kan liggen. Of is dit een probleem in Safari.

    Verder probeer ik een e-mail link te maken die automatisch in het vakje ’onderwerp” (van Mail) een zinnetje of mededeling moet krijgen. Als ieman hier ook een antwoord op weet dan graag!

    Bijdrager
    freshface

    Normaal moet het geluid overal te horen zijn.
    Flash is platform onafhankelijk (de swf dan).
    Zou het eventueel kunnen liggen aan een verouderde flash player?

    [code:1:e777347c26]mailto:[email protected]?subject=Blaap[/code:1:e777347c26]
    Als aanvulling: http://www.handleidinghtml.nl/html/hyperlinks/hyperlinks09.html

    Post de url eens van je wesbite.

    [size=9:e777347c26]Edit: url en fout in code[/size:e777347c26]

    Bijdrager
    EL Mystica

    geluid in player: http://aralbalkan.com/666

    Bijdrager
    SoSuMe

    Dank voor de mailhtml!!

    Geluid blijft echter een probleem. Nieuwe flash-player geïnstalleerd. Safari blijft weigeren geluid te geven. Andere browsers daarintegen doen het goed.
    Andere ”flash-geluidsites” doe het wel in safari. Ik denk dat het dus aan de flashinstellingen moet liggen. Maar waar???

    Bijdrager
    freshface

    Bij de export settings staat er niks over geluid. (heb hier nu geen flash)
    Staat het geluid op je tijdslijn of spreek je het aan via actionscript.

    Bijdrager
    SoSuMe

    Dat was het!
    Het probleem was inderdaad Flip4mac!
    Na deze te hebben verwijderd was het probleem opgelost.
    Dank El Mystico

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.