10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
  • Q:
    Bijdrager
    Beertjeman

    Firewire werkt niet onder OSX Lion

    Ik heb een wat oudere camcorder de Canon MVX450 en die heeft een firewire aansluiting.
    Verder heb ik een Imac (early 2009)

    Onder Snow Leopard kon ik de camera zonder problemen aan mijn Imac hangen (firewire) en probleemloos films van de camera binnenhalen.
    Na de update naar ML herkent hij de camera niet meer.

    Heeft er iemand een oplossing?

    Bijdrager
    Hansi2124

    Heb je je iMac al uit- en aan gedaan? Hetzelfde met je camera? Staat je camera op afspelen?

    Bijdrager
    Beertjeman

    Yes. Alles al geprobeerd. :neutral:

    Bijdrager
    Hansi2124

    Als je in Systeeminformatie kijkt bij Firewire, zie je dan ook dit (voor je iMac dan):

    Bijdrager
    Beertjeman

    Ja, klopt.

    Het lijkt erop of hij de camera niet meer herkent terwijl dit onder SL geen probleem was.

    Bijdrager
    jesper211232

    zit er geen CD’tje bij de camera? om software te installeren?
    mischien heb je hier iets aan?

    Bijdrager
    Hansi2124

    Misschien is de kabel niet meer goed. Kan je die op een andere Mac testen of zo?

    Bijdrager
    Hansi2124
    jesper211232 op 02 september 2012

    mischien heb je hier iets aan?

    Ik denk het niet:

    :innocent:

    Bijdrager
    Beertjeman

    Hij doet het! Vraag me niet waarom hij het nu wel doet.
    Ik was eigenlijk met iets anders bezig en ik dacht laat ik het nog eens proberen en jawel het werkt!

    Bedankt voor jullie reacties.

    Bijdrager
    Hansi2124

    Mooi zo!

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.