6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:
  Bijdrager
  wouters97

  firefox download manager problem

  ik heb een aantal weken geleden firefox geïnstalleerd om de afleveringen van Flikken Maastricht allemaal te kunnen downloaden, maar de laatste seizoenen zijn alleen maar in Silverlight te bekijken i.p.v. flash, en daarom zijn deze ook niet te downloaden, en er zijn geen andere site’s waar deze afleveringen in een goede ( hoge) kwaliteit op staan ! hoe kan ik dit probleem verhelpen ?

  alvast bedankt

  Bijdrager
  Wiki Post
  Bijdrager
  1984

  Zowel in Safari als in Firefox staat er bij mij “Niet beschikbaar” echter de laatste kan ik met Flash en Video DownloadHelp gewoon downloaden, waarom die uitzendingen niet beschikbaar zijn heb ik geen idee.

  Bewerkt :
  http://help.publiekeomroep.nl/faqs/niet-alle-programmas-terugkijken

  Bijdrager
  poing

  staan allemaal op piratebay.

  Bijdrager
  wouters97

  dat klopt, maar waarschijnlijk heb ik het niet duidelijk uitgelegd, ik bedoel de afleveringen van seizoen 1 en 2 dus uit 2007 en 2008 deze zijn alleen in silverlight te bekijken, en niet te downloaden !

  Poing, ook in hoge kwaliteit ?

  Bijdrager
  1984

  Het hele archief op Uitzending Gemist is met de Silverlightplayer te bekijken. De uitzendingen vanaf 6 januari 2009 zijn ook beschikbaar voor de Flashplayer.

  Alle video’s voor 15 juni 2010 zijn aanwezig in normale kwaliteit (500 Kbit), de video’s na deze datum zijn ook in hoge kwaliteit beschikbaar (1Mbit).


  http://webwinkel.tros.nl/catalogsearch/result/?q=flikken

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.