4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Sleutelbeheerder
  Night

  Externe afbeeldingen kunnen weer geplaatst worden.

  Een aantal van jullie zal het wel gemerkt hebben: als je een afbeelding van een andere website wilde plaatsen op OMT, was deze wel te zien in het bericht-venster, maar zo gauw je op Verzenden klikte bleef er in je post niets anders over dan het bekende blauwe vraagtekentje, ofwel ‘Afbeelding niet gevonden’.

  Dat probleem is nu gelukkig opgelost

  We dachten eerst dat het aan OMT zelf lag en hebben alles ondersteboven gehaald om de oorzaak te vinden, echter zonder resultaat. Het bleek dat onze host had besloten iets in de caching aan te passen en dat niet aan ons te melden. Ook de vaak gemelde bug met de ‘lees meer’ knop is nu verholpen.

  Bijdrager
  sedikit

  Misschien bruikbare opmerking in dit verband: In het bericht “One More Thing zoekt een redactiestagiair(e)” staat vermeld dat er 3 reacties zijn. Echter: die zijn niet aan te treffen, en de mogelijkheid tot een (nieuwe) reactie is er niet.

  Sleutelbeheerder
  Night

  Dat heb ik even uitgezocht voor je: De reacties zijn uitgezet omdat er er eigenlijk op één na alleen onzin als reactie onder stond. Vandaar dat je die 4 nog wel ziet staan. Bij het artikel staat nu dat je via mail contact moet opnemen.

  Bijdrager
  sedikit

  Bedankt. Dan weet ik dat!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.