4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  wverveer

  Externe accu macbook/iphone

  Dit klinkt toch wel interessant, (de accu van metname de MB komt bij mij toch wat zwak over…en als deze overlijdt, overlijdt mijn MBair denk ik ook, en hiermee verleng je blijkbaar de accu van deMB)

  http://getbatterybox.com

  vanuit nu.nl:

  Slimme accu moet na vijf jaar nog even krachtig zijn
  Het bedrijf Gbatteries heeft de Batterybox aangekondigd, een slimme accu die na vijf jaar nog evenveel energie kan opslaan.

  De Batterybox kan al gepreordered worden voor 139 dollar.
  Voor 139 dollar krijg je een accu met een capaciteit van 12.000mAh ofwel 50Whr, genoeg om een iPhone acht keer op te laden, of om een Macbook Air twaalf uur lang van energie te voorzien.
  De batterij is echter speciaal, vanwege het ingebouwde BatteryOS. Daardoor zou de accu na drieduizend keer opladen nog bijna even goed werken als de allereerste keer. Lithium-ion accu’s verliezen normaliter een deel van hun capaciteit na verloop van tijd.
  BatteryOS zou de accu op een slimme manier opladen, waardoor er geen capaciteit verloren gaat. Daarnaast kan de accu een Macbook Air direct van energie voorzien, zonder dat de ingebouwde accu van de Air er aan te pas komt. Daardoor blijft de accu van de Air langer goed.
  Het bedrijf brengt de Batterybox uit om aan te tonen dat BatteryOS goed werkt. Het hoopt de techniek namelijk te kunnen verkopen aan onder meer fabrikanten van laptops en elektrische auto’s.

  Bijdrager
  TBITW

  Dan kan je beter een PowerBank kopen van iAnker, ik heb hier een 14.400 mAh (de nieuwste modellen gaan tot 20.000 mAh) batterij liggen die me 30 euro heeft gekost. Toen deze capaciteit minder bleek dan geadverteerd (hij was half defect) kreeg ik gratis een nieuwe (zonder de oude op te sturen ter controle). De iAnker batterijen worden ook opgeladen op een slimme manier waardoor de capaciteit niet snel achteruit gaat.

  Het voordeel van de BatteryBox is dat er standaard een MagSafe adapter op zit, deze moet je voor de iAnker power banken zelf zien te vinden.

  Bijdrager
  The Jesus

  Is dit reclame? Lijkt me zwaar overprijst. Dat zou dan de eerste batterij zijn die niet degradeert.

  Bijdrager
  mjboele

  Ik heb sinds kort S-Charger, super handig en met LED-Lamp!
  Wel beetje duur maar werkt prima!
  http://www.s-charger.nl/mobiele-oplader.html

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.