12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)
 • Q:

  Bijdrager
  remco pardoel

  explorer….

  is explorer ook al in het nederlands leverbaar???
  remco pardoel
  http://www.remcopardoel.nl


  Bijdrager
  MacAttack

  nee Safari wel 8)


  Bijdrager
  pepe

  LOL :lol:


  Bijdrager
  artimachead

  Je zal het vast goed bedoelen maar, je kunt zo’n vraag maar beter niet meer stellen geloof ik. Macroshit Exploder is paseé. Yes.


  Bijdrager
  awesomemac

  Sorry en vergeef me dat ik Internet Explorer nog gebruik:wink:


  Bijdrager
  michelvdb

  sommigen zijn wel èrg macfundamentalist.
  sommigen lijden aan het Not-Invented-Here_Syndroom.
  :innocent: :wink:


  Bijdrager
  SvS

  ach ja… snap ook niet die problematiek-gedrag rond explorer. Werkt toch prima. In elk geval doet Posbank Girotellen nu behoorlijk zijn werk goed bij Explorer! En Safari is nu nog in beta-stadium.


  Bijdrager
  passenger

  Wil ook het liefst geen exploder, mar Rabo internetbankieren doet ut niet met Safari, noch met OmniWeb… Gates blijft je op de huid zitten..

  :cry: :cry: :cry:


  Bijdrager
  justi

  Xplorer heb je niet nodig voor de Rabo… Chimera wel! Dit is de enige browser die werkt met de Rabo. Xplorer is handig aan te houden als “test” omgeving voor webontwikkeling maar verder…. :wink:


  Bijdrager
  passenger

  Tyoisch. Bij mij is Exploder de enige die werkt met de Rabo… Op het adresboek na. Chimera, OmniWeb, Safari, allen kunne de beveiligde pagina’s niet of niet goed weergeven.


  Bijdrager
  Aleida

  Rabo werkt ook met safari is mijn ervaring, wel niet goed maar het kan er mee door, internet explorer is vreselijk langzaam maar dat zal wel weer liggen aan mijn internetverbinding, hier in dit achtergebleven gebied is nog geen kabel, geen adsl, zelfs geen draadloos internet alhoewel ze nu een proef doen met draadloos internet, ben nog steeds zoekende naar de juiste instellingen het internet met mijn isdn verbinding,het gaat, maar daar mee is ook alles gezegd,

  Aleida


  Bijdrager
  SvS
  ”Aleida”

  Rabo werkt ook met safari is mijn ervaring, wel niet goed maar het kan er mee door, internet explorer is vreselijk langzaam maar dat zal wel weer liggen aan mijn internetverbinding

  Nee safari is werkelijk veel sneller dan explorer.

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.