9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Bijdrager
  Frunk

  Eternet macbook naar iPad

  He,

  is er een mogelijkheid de eternet verbinding die vast zit aan een Macbook te sturen naar een draadloze iPad? Zo ja? Hoe? Ik hoorde het een en ander over een ad-hoc verbinding maar het is me niet duidelijk hoe dit werkt met een eternet verbinding.

  Bijdrager
  Sascha

  Gewoon internet-delen aanzetten in de Systeemvoorkeuren van je Mac. Vervolgens wijst zich alles vanzelf uit en kan je inloggen met je iPad op het draadloze netwerk dat je net hebt gemaakt.

  Bijdrager
  hansiedejong

  Zoals Sascha zegt is het. Je kan zo ook nog een wachtwoord op dat draadloze netwerk zetten. Je doe het overigens door naar Systeemvoorkeuren –> Delen –> Internetdeling aan te vinken. Dan zou het al moeten werken.

  Bijdrager
  Oppie

  En dan als volgt:

  Deel de verbinding via: Ethernet
  Met computers die gebruik maken van: AirPort

  Bijdrager
  1984
  Oppie op 12 november 2010

  Deel de verbinding via: Ethernet

  Bijdrager
  Sascha

  En ?

  Bijdrager
  1984

  Als voor de internetverbinding en het lokale netwerk dezelfde poort wordt gebruikt (bijvoorbeeld Ethernet), moet u nagaan of het inschakelen van internetdeling geen ongewenste effecten geeft. In bepaalde gevallen (als u bijvoorbeeld een kabelmodem gebruikt) kan het gebeuren dat u ongewild de netwerkinstellingen van andere internetgebruikers wijzigt. Uw internetaanbieder kan in een dergelijke situatie besluiten uw account op te zeggen om te voorkomen dat u het netwerk ontregelt.

  Bijdrager
  Oppie

  Waar heb je de c/v nou weer vandaan?
  Maar goed: het werkt gewoon, met of zonder deze juridische prietpraat.

  Bijdrager
  Vinhelper

  Zolang er nog een router tussen je Mac en het kabelmodem hangt gaat die vlieger hoe dan ook al niet op.

  Verder is het alleen maar een indekking door Apple, als ze er niet voor zouden waarschuwen kunnen ze daarvoor op de vingers getikt worden. Dus waarschuwen ze je even.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.