2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Bijdrager
  ArMac

  Eerste passbook coupon platform in NL geopend

  Kwam dit tegen op Internet. Gaan we Nederland dan eindelijk profiteren van Passbook:

  3 DECEMBER 2012

  mypassbook.nl lanceert eerste passbook coupon platform van Nederland

  [PERSBERICHT] Vandaag is het passbook-initiatief mypassbook.nl gelanceerd. mypassbook.nl is het eerste consumentenplatform in Nederland waar alle passbook coupons op een plek te vinden zijn. Het biedt passbook kortingen bij oa ANWB, Kijkshop, Hunkemöller, Scheer en Foppen, Marlies Dekkers, maar ook lokale winkels zijn op mypassbook.nl te vinden. Bestaande Passbook kortingscoupons zijn hier ook vindbaar. mypassbook.nl is een gezamelijk initiatief van Mobile Strategy en Mobile Marketing Nederland.

  Voor retailers biedt mypassbook.nl een handige service aan om eigen passbook coupons te ontwikkelen. Passbook coupons zijn niet alleen op mypassbook.nl te vinden, maar retailers kunnen deze ook gebruiken in hun (mobiele) website, app, Facebook fanpage, nieuwsbrief of andere reclame uitingen en het zelfs in hun loyalty programma integreren.

  Met meer dan 1 miljoen potentiele gebruikers biedt mypassbook.nl een laagdrempelige manier om extra store traffic en omzet te genereren en de potentiele klant te bereiken op het device dat hij altijd bij zich heeft. Toekomstige mypassbook.nl features zijn oa de beschikbaarheid Android platform, push notificaties, een online dashboard voor retailers, NFC implementatie en loyalty programma integratie.

  Bijdrager
  Hansi2124

  [mod name=Hansi2124 url=/profiel/hansi2124]Topic hoort niet thuis in subforum One More Thing (wat alleen gebruikt dient te worden voor topics welke gaan over deze site, podcast of app van OMT). Daarom verplaatst naar dit subforum.
  Zie ook dit topic
  http://www.onemorething.nl/community/topic/passbook-klanten-kaart-succesje%5B/mod%5D

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.