8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Q:
  Bijdrager
  tarun

  Een belangrijk servicebericht over iWork.com public beta

  Apple bericht in een mail:

  Beste iWork.com beta-gebruiker,

  Het doet ons genoegen te kunnen aankondigen dat iWork.com een aantal nieuwe voorzieningen en verbeteringen bevat.

  Keynote ’09-presentaties op het web afspelen, compleet met animaties
  Met Keynote voor de Mac kun je je presentaties delen en deze via het web afspelen, compleet met een van de 15 animaties, video’s, hyperlinks en audiomateriaal. Om je presentaties op iWork.com af te spelen, heb je de nieuwste versie van Safari op een Mac, pc, iPad, iPhone of iPod touch nodig. Als je de presentatie op een iPad bekijkt, kun je in Safari vegen om naar de volgende dia te gaan. Bekijk alle animaties.

  Nieuwe publicatieopties voor openbare toegang en online-opslag voor eigen gebruik
  Je kunt je documenten online bewaren voor eigen gebruik en deze vanaf elke computer en elk apparaat benaderen. Als je je documenten liever met de rest van de wereld deelt, kun je een openbare koppeling op een sociale netwerksite plaatsen. En doordat iWork.com een unieke code aan elke presentatie toekent, kun je je presentaties nu ook heel eenvoudig op een website of in je blog opnemen. Voor meer informatie over deze voorzieningen en het invoegen van presentaties, klik je hier.

  Je kunt alleen gebruikmaken van deze nieuwe voorzieningen op iWork.com als je de nieuwste versie van iWork voor de Mac hebt geïnstalleerd. Om iWork bij te werken, ga je naar het Apple-menu, kies je ‘Software-update’ en installeer je eventuele updates voor iWork. Om een Keynote ’09-, Pages ’09- of Numbers ’09-document te delen, kies je ‘Deel via iWork.com’ uit het Deel-menu.

  We stellen het zeer op prijs dat je met iWork.com werkt en hopen dat je veel plezier zult beleven aan deze verbeteringen.

  Voor meer informatie over iWork.com public beta, klik je hier.

  Met vriendelijke groet,
  Het iWork.com-team

  Bijdrager
  iep

  Ja, en dus?

  Bijdrager
  tarun

  Informatie voor geïnteresseerden?

  Bijdrager
  smalle50
  Bijdrager
  KarelWillem

  Geïnteresseerden zijn aangemeld en hebben zelf die mail gekregen lijkt me (ik wel i.i.g.).:wink:

  Bijdrager
  iep

  Exactly. Je zult niet de enige zijn die de mail heeft gekregen en het zal vast ook wel ergens op de iwork.com site vermeld staan. Dit soort berichten zijn in 99,99% van de tijd dan ook niet interessant. Natuurlijk is er helemaal niks op de bedoeling aan te merken:) Wellicht dat dit soort dingen beter tot hun recht komen op de frontpage. Heb je dit al eens als nieuwsbericht ingezonden?

  Bijdrager
  Yaris

  Iep, zie twee berichten boven je.

  Bijdrager
  iep

  Dat had ik al gezien. De vraag was ook meer onder het mom van “heb je überhaupt al eens nagedacht om het als nieuwsbericht in te sturen?”.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.