17 berichten aan het bekijken - 1 tot 17 (van in totaal 17)
 • Q:
  Bijdrager
  zokizo

  Dropbox alternatief

  Al een tijdje zit mijn dropbox behoorlijk vol, dus een gratis concurrent met goede backing was wel welkom, bij Copy.com kreeg ik direct 15 GB gratis opslag en via referral krijg zowel ik als diegene die zich aanmeldt er meteen 5 GB gratis bij.
  Dus hierbij meteen schaamteloze oproep:
  Wil je copy.com proberen? Gebruik dan deze referral :
  https://copy.com?r=eJKYX9

  Zo krijg zowel jij als ik 5 GB extra storage

  Bijdrager
  recoiller

  2x zelfde post..

  Bijdrager
  fred44nl

  typisch gevalletje SPAM.

  Bijdrager
  Sander

  Even tussen ons: waarom zou je geen dropbox willen?

  Bijdrager
  Marius1976

  Topicstarter zet er netjes bij dat het zijn referral link is, dus wat dat betreft heb ik er geen moeite mee hoor dat hij dat hier plaatst. Wellicht dat het indruist tegen de netiquette van OMT.

  Maar ik sluit me aan bij SanderLeopard. Dropbox is echt de ultieme oplossing. Het werkt ook gewoon goed. Ik heb een jaarlijks bedrag, omdat ik 200GB opslag heb via Dropbox. Het kost wat… maar dan heb je ook wat. Dat zou ik eerder adviseren.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Mega. 50 Gb volledig gratis. Retesnel, en prima werkend.

  Niet de handigheid van Dropbox in de Finder, maar het werkt toch makkelijk genoeg.

  https://mega.co.nz

  Bijdrager
  stavos
  Bijdrager
  IGBA

  Ik zou dit bericht voor de zekerheid nog zeven keer posten. Want drie is nooit genoeg.:x

  Overigens: een upstart die tientallen GB’s opslag weggeeft… Die is ofwel snel failliet of die gaat rare dingen doen met de opgeslagen gegevens.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Ja, al die familiefoto’s worden zwaar misbruikt nu natuurlijk.
  Ik lig er al dagen wakker van.;)

  Bijdrager
  stavos

  Over reclame gesproken. Je zou toch beter moeten weten KW.. *mompelt iets met huisregels en spullen verkopen*

  Bijdrager
  bonestaak

  Waarom geen Dropbox willen?

  Nou simpel, Dropbox doet het gewoon niet op de Ipad1, ik heb voorheen al eens dropbox gehad toen ik nog een iphone (3) had dus hij stond al in mijn account. Ik heb sinds kort een Ipad 1 en ik probeerde dropbox erop te krijgen, ik krijg dan al constant dat ik opnieuw mijn wachtwoord in moet voeren, opnieuw machtigen, dan krijg ik deze computer is al geregistreerd, dan ga ik weer synchen en dan krijg je weer deze ipad is niet gemachtigd, dus weer naar optie store machtigen, is al gemachtigd, u heeft 3 van de 5 apparaten gemachtigd (nog even de vraag welke dan de 3e is maar goed ik heb nog 2 over).

  Bijdrager
  Shmoo

  iPad 1 serieus?

  Bijdrager
  bonestaak

  Yep

  Bijdrager
  bonestaak

  Tja niet iedereen heeft een salaris van over de 20.000 dus kan ik ook niet zomaar effe ieder jaar een nieuwe ipad kopen.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Klinkt als een probleem dat verder weinig met Dropbox heeft te maken.

  Bijdrager
  bonestaak

  Nee, klopt, er wordt helemaal niet gesynchroniseerd maar de apps komen wel in user > muziek > itunes > mobile apps terecht. Die heb ik ook maar even gebackupt.
  Sinds vrijdag (50 procent korting) heb ik ook Imazing op mijn mac staan en daarmee kan ik ook programma’s op de ipad zetten. Dus via de backup map kan ik de meeste oude programma’s die ik ooit heb aangeschaft zoals Pdf pro, Bento Navigon netjes op de Ipad zetten, alleen lukt dat niet met Dropbox, maar die dropbox die in mobile staat is ook een nieuwe versie zo te zien, niet de oude, deze is iets van 74mb. Ik had toch begrepen dat Itunes gewoon de laatste compatible versie installeert. Al die versies van Bento, Navigon en Pdf pro zijn netjes met rust gelaten maar Dropbox is dus overschreven.

  Bijdrager
  bonestaak

  Ik heb nu dus de dropbox op mijn ipad gewist, daarna via de mac > itunes dropbox opgehaald, ondanks dat het systeem aangeeft niet te hebben gesynchroniseerd stond toch de 3 versie op mijn ipad, deze gewist, daarna via de ipad zelf naar de store gegaan en toen kreeg ik wel de optie een oudere versie te installeren.
  Ik heb nu 2.3.2 en die werkt.

17 berichten aan het bekijken - 1 tot 17 (van in totaal 17)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.