3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  Chorro

  Diavoorstelling met klikbare content

  Goeienavond allen!

  Ik ben op zoek naar een diashow, die automatisch de afbeelding wisselt en/of handmatig doormiddel van knoppen aan de linker- en rechterkant.

  Komt een bepaalde afbeelding voorbij, dan wil ik de mogelijkheid dat als men erop klikt, men ook bij dat product terecht komt. Stel ik heb dus 4 producten in de diashow, dan moeten alle 4 de afbeeldingen naar verschillende pagina’s leiden.

  Hoe pak ik dit het beste aan? Is daar gewoon een standaardcode voor, heb je daar een licentie voor nodig bij een bedrijf welke zo’n slider kan leveren?

  Bijdrager
  ikkezelluf

  Chorro,

  Graag iets meer info, waar wil je de diashow voor gaan gebruiken, is het stand alone, is het een presentatie, moet het geïntegreerd in een website?? Dus zo uitgebreid mogelijk info geven dan krijg je ook een uitgebreid en waarschijnlijk afdoende antwoord…. :sarcastic:

  Bijdrager
  Chorro

  Het is voor een website van een klant. Kan er helaas niet al te veel over kwijt en kan niets laten zien.

  Het is een bedrijf wat zich specialiseert op bepaalde thema’s. Elk thema heeft een eigen pagina en een typerende afbeelding. Het is de bedoeling dat op veel pagina’s diezelfde show geplaatst wordt binnen een div op de pagina. Men moet dus, naast het gebruikelijke menu, ook door op de afbeelding te klikken bij het thema terecht komen.

  Het wisselen tussen deze afbeeldingen mag automatisch, mag handmatig doormiddel van knoppen of beide.

  Coolblue heeft zo’n zelfde soort slider (onder de zoekmachine). Dit is dan wel is waar een welke is aangepast aan hun huisstijl en de knoppen geven ook de resterende tijd aan, dat hoeft niet. Maar in de basis is dit wel wat ik bedoel. Bij dit voorbeeld wordt er automatisch van afbeelding gewisseld, zijn er ook knoppen aanwezig om dit handmatig te beïnvloeden en is iedere afbeelding gelinkt aan een bepaalde pagina.

  Via Google kom ik wel stukken code tegen, die een automatische show kunnen regelen. Maar is het dan zo simpel om de afbeeldingen een a href mee te geven en dat dit dan technisch gezien correct is?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.