23 berichten aan het bekijken - 1 tot 23 (van in totaal 23)
 • Q:
  Bijdrager
  pschaik26

  Dexter

  Waar kan ik alle seizoenen van Dexter legaal / betaald downloaden? Waarom lukt dat niet in Itunes. Hij stuurt me naar de Amerikaanse versie van Itunes en daar hoor ik weer dat het niet mogelijk is. Bij Bol.Com kan ik alleen cd’s en blue ray discs kopen maar mijn imac en mbp retina hebben geen dvd drive meer. En die externe superdrive is volgens mij niet geschikt voor Blue Ray. Het moet toch ergens mogelijk zijn om (alle) seizoenen van Dexter ergens te betalen en downloaden??

  Bijdrager
  Shmoo

  Op Netflix staan alle 8 de seizoenen..

  Bijdrager
  Targaryen

  Bij Amazon kun je ook digitale content kopen. Probeer daar eens.

  Bijdrager
  wouter57

  Braafste jongetje van de klas ? Ach dat geloof je zelf toch niet……..

  Bijdrager
  computer space

  Blu-Ray speler (USB powered) is 20€. Als je schijfjes kunt krijgen voor dezelfde prijs als download zou ik het wel weten.

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Schijfjes zijn best onpraktisch, zeker met een externe speler.

  Hoe moet ik mij eigenlijk zo’n download voorstellen? Die acht seizoenen in goede kwaliteit zijn toch zeker een gig of honderd en dat duurt even.. Of is het lagere kwaliteit?

  Nee, streaming via bijvoorbeeld Netflix is de beste legale optie. Jammer genoeg vind ik daar niet alle series die ik wil zien, dus dan blijven er weinig opties over…

  Bijdrager
  Shmoo

  Dat is ook het nadeel van Netflix en daarom zou ik er nooit meer dan 8,- voor zou betalen op dit moment, het content aanbod is dramatisch slecht in Nederland.

  Extreem veel oude films, die ik ook wel graag kijk en ik ben ook nog wel iemand die ene film twee keer kan zien maar dat is natuurlijk geen 8,- p/maand waard wanneer je weet dat Amerikanen hetzelfde betalen voor 65% meer content.

  Bijdrager
  pschaik26

  @wouter en waarom niet? Waarom zou ik er naar vragen als ik het niet van plan zou zijn, legaal donwloaden. Ik word gewoon gek van al die kut sites die je zogenaamde kosteloze downloads voorschotelen maar waar je eindigt in allerlei adware of porno. ik heb ook geen zin in dexter met perzische ondertitels. Ik vind het niet erg om voor een goede serie te betalen.

  Bijdrager
  pschaik26

  Netflix vereist een maandabonemment. Dat wil ik niet voor 1 serie. Andere series scharrel ik wel bij elkaar. Maar Dexter vind ik gewoon te goed. Die wil ik gewoon goed hebben, voor altijd, dus niet streaming. Schijfjes vind ik onhandig, met 3 kleine kinderen. Ze hebben ooit 2 dvds gelijktijdig in dezelfde mac mini gestopt. Ik ga kijken bij Amazon, bedankt

  Bijdrager
  TheBigZ

  €199 voor een mooie box: http://www.bol.com/nl/p/dexter-seizoen-1-t-m-8/9200000026330482/
  Plus een paar tientjes voor een Bluray speler.

  EDIT: Ok, het moet kindvriendelijk zijn. Dexter…:-D

  Bijdrager
  Shmoo

  Hij wilt ze digitaal hebben:)

  Eigenlijk zoekt hij dus gewoon een boefje dat voor hem gaat zoeken naar de beste kwaliteit Dexter downloads. Dat soort gasten zijn gewoon voor 2 tientjes te vinden op Marktplaats. Ze leveren je dan gewoon originele DVD rips aan via het internet. Het enige verschil is dat die gasten wel de moeite mensen om te kijken wat, waar en van wie ze iets downloaden.

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Ik snap dat downloaden niet echt toegankelijk is, maar met een goeie adblocker en wat zoeken is het echt wel te vinden. Legaal is leuk en het is het vast waard (alhoewel, 200 euro..) maar het is voor een digitaal bestand bijna niet te doen. Dan zouden ze het op een harde schijf moeten leveren..

  Bijdrager
  computer space

  Hier ook kids, maar alle schijven worden direct naar mkv omgezet (volledige kwaliteit bij DVD en BR).
  Blu Ray box is 100€ zo te zien (bol is 2x zo duur)

  Inactief
  Anoniem
  Bijdrager
  Multimediaknaller
  computer op 23 november 2014

  Hier ook kids, maar alle schijven worden direct naar mkv omgezet (volledige kwaliteit bij DVD en BR).
  Blu Ray box is 100€ zo te zien (bol is 2x zo duur)

  Bij Bol zijn ze sowieso op hun achterhoofd gevallen…

  Bijdrager
  pschaik26

  Nee @schmoo, ik zoek geen boefje die illegale downloads bij elkaar scharrelt. Dat zeg ik toch expliciet. Boefjes hoeven mij dan ook niet te benaderen.
  De eerste keer dat ik Dexter keek, was inderdaad via downloads van verschillende kwaliteit, soms met subtitels of storende logo’s etc. Ik wil gewoon betalen voor een goede versie. Liefst digitaal. Maar omdat nergens kan en zelfs tot allerlei verdachtmakingen leidt, ga ik toch maar een dvd box kopen. Toch bedankt. Wel raar dat je niet legaal een betaalde versie van deze geweldige serie kan downloaden want dat werkt inderdaad illegale praktijken in de hand.

  Bijdrager
  wouter57

  Voor die 200 euro heb je een AppleTV en een jaarabonnement op Netflix. Volgens Wikipedia zijn er maar 6 seizoenen van de 8 daadwerkelijk op DVD uitgebracht.

  Bijdrager
  pschaik26

  Heej dat is een slimme. Kun je Dexter kijken via Apple TV?

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Ja, via Netflix dus en dat wilde je niet. Je enige optie lijkt dus de dvd aanschaffen en die rippen. Alhoewel @wouter57 net zegt dat niet alles beschikbaar is op dvd wat dus inhoudt dat er geen enkele manier is om aan die content te komen buiten streaming en illegale manieren.

  Bijdrager
  pschaik26

  @sunapple Ja je hebt gelijk en droeve conclusie anno 2014

  Bijdrager
  Brombeer

  Als je het niet kùnt kopen, zijn alternatieve bronnen toch niet illegaal? Vrij nieuwsgaring, zou ik zeggen…
  Ik zie bijvoorbeeld die hele serie 7 en 8 als DD5.1 BR in alt.binaries.x264 staan, moet je wel ± 250 dagen retentie hebben.

  Bijdrager
  Targaryen

  Onzin natuurlijk. De Dexter seizoenen zijn gewoon alle acht verkrijgbaar op dvd en bluray. Als je alles legaal wil, koop dan die box en rip dan alle schijven.

  Bijdrager
  TheBigZ
  Targaryen op 27 november 2014

  Als je alles legaal wil, koop dan die box en rip dan alle schijven.

  +1.

23 berichten aan het bekijken - 1 tot 23 (van in totaal 23)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.