1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Q:
  Bijdrager
  Hanhart

  Deus Ex 3

  Zoals sommigen onder jullie weten, of ook niet, ben ik een enorme fan van Deus Ex (DX).
  Recent is het derde deel (Trailer) aangekondigd en omdat ik momenteel niets beter te doen heb dacht ik om een overzicht te geven.

  Deus Ex 3 speelt zich af in het jaar 2027. Dat is voor de gebeurtenissen in het originele spel, we hebben dus waarschijnlijk te maken met een prequel. Het hoofdpersonage in deze Deus Ex is Adam Jensen

  Adam Jensen is een veiligheidsagent die werkt voor een privĂ© bedrijf die zich specialiseert in “bio-mechanical augmentations”. De bekende “upgrades” uit DX 1 en DX 2. Op een zekere dag wordt het laboratorium overvallen door speciale eenheden. Deze eenheden gebruiken plannen van Jensen om het bedrijf binnen te geraken en beginnen alles en iedereen in het bedrijf af te slachten.

  Jensen komt terecht in een heuse “conspiracy”.

  Feiten

  RPG Net zoals het eerste deel zal DX 3 een action/RPG game zijn.

  First & third person Het spel zelf is net zoals DX 1 en DX 2 first person. Af en toe schakelt het spel over naar een third person view. Dit is niet te bepalen door de speler en heeft dus te maken met “speciale momenten” in het spel.

  Auto Health In het eerste deel was er een augmentation die in staat was om health points te genereren. In DX 3 zal je health dit vanzelf doen. Dit om te voorkomen dat mensen eindeloos lang zitten te zoeken naar “medkids”, of telkens opnieuw een “saved game” moeten “loaden”.

  Stealth In DX 1 kon je naast een vijand staan, zonder dat hij je ziet, dit door middel van schaduwen en donkere plaatsen. In DX 3 zul je meer gebruik moeten maken van obstakels om je achter te verstoppen. Je mag natuurlijk niet te veel geluid maken.

  Story/Plot Volgens de maker zal dit een echt DX spel zijn. Veel mensen waren teleurgesteld door DX 2, dit zou nu niet meer het geval mogen zijn. Nieuwe “conspiracy” elementen zullen zorgen voor een echt Deus Ex Game.

  Non Linear Ook in deze DX zullen je eigen beslissingen invloed hebben op de wereld. Ook zul je weer je personage kunnen aanpassen en de wapens die hij draagt. Deus Ex had gigantische ruimtes om te verkennen, DX 2 had die niet, volgens de makers zullen de fans blij zijn, want DX 3 zal vol zitten met gigantische plaatsen.

  Augmentation Adam Jensen heeft “mechanical augmentations”. JC en Paul uit het eerste deel hadden “nano augmentations”. JC en Paul waren de eerste in hun soort. Adam Jensen zal dus meer lijken op Anna en Gunther uit het eerste deel, zij hadden namelijk ook “mechanical augmentations”. Makes sense, aangezien het een prequel is en “nano augmentations” dus nog niet bestaan. JC veranderde nooit, Adam Jensen zal naargelang zijn “updates” dus van look veranderen.

  Loading Volgens het team zal er een probleemloze transitie zijn tussen buiten en binnen. Geen “loading screen” meer?

  Hacking Hacken zal een groot deel van de gameplay zijn. Volgens de makers is het “beyond a mini game, and it is really freaking cool”.

  Choice and Consequence Het sociale aspect in het spel zal zeer belangrijk zijn. Net zoals in DX 1.

  Travel Rondreizen is altijd zeer belangrijk geweest in Deus Ex, dus ook in dit deel. Er zullen verschillende routes zijn om je opdrachten te voltooien.

  Updates In het spel zul je “experience points” krijgen. Deze kun je gebruiken om je wapens up te graden of jezelf up te graden.

  Art

  Bron : http://forums.eidosgames.com/forumdisplay.php?f=252

  – Han

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.