30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 33)
 • Q:
  Bijdrager
  Gijs Raggers

  dan maar zo: foto iPhone 6c

  Als moderator in ruste, maar wel met toegang tot de OMT inbox, zie je nog wel eens wat voorbij komen, uit Vietnam :). Nu eens iets aardig maar de hoge heren van OMT met knikkende knieën toestemming vragen van meneer Elderman. Neen, op het request, en hoe. Hoezo onafhankelijke journalistiek. Afijn om een lang verhaal kort te houden. De eerste foto van de 6c, die ik zie tenminste, kan ook anders gaan heten, iig 4″.

  Bijdrager
  TheBigZ

  Gijs rulez!

  Inactief
  Anoniem

  Hoe kom je precies aan die foto als ik vragen mag? Of beter, hoe weten we dat dit echt een 6c is?:)

  Bijdrager
  computer space

  Beter 6b als naam. Van 5colour naar 6boring.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Ja ja.:) De gebruikelijke shit-foto. En geen bron?

  Bovendien zie ik niet waar ik naar kijk. Wat is nieuw? Links of rechts? Of allebei.

  Kortom: journalistiek bijzonder niet interessant.

  Bijdrager
  SunKeeper

  De mensen die wat beter kijken zien aan het rechtertoestel dat die 4″ is en rechthoekige volumeknoppen heeft zoals de 6 en 6S-toestelllen.

  De 5S heeft ronde knoppen.

  Inactief
  Anoniem

  @SunKeeper: Het kan net zo goed een Chinese iPhone kloon zijn, want we weten allemaal dat de iPhone perfect nagenaakt kan worden.
  Daarnaast zijn sommige mensen bijzonder goed in het maken van render, zodat het niet van echt te onderscheiden is.

  Nu ik beter kijk zie ik dat de reflectie van het toestel waarmee de foto gemaakt is op de rechter iPhone kleiner is dan op de linker iPhone, terwijl de foto recht van boven genomen is. Dus het is waarschijnlijk weer een neppe foto waar een plaatje van een iPhone 6 verkleind is en erbij geplakt. Zij het een goed gelukte.

  Ik zie graag een bron tegemoetkomen.

  Bijdrager
  KarelWillem
  SunKeeper op 22 januari 2016

  De mensen die wat beter kijken zien aan het rechtertoestel dat die 4″ is…

  Ja, zie ik direct. Ik dacht nog; echt wel precies 4 inch als ik het zo bekijk.

  Tsjonge.:)

  Bijdrager
  Lucas Raggers

  Hier zie je de foto groter. Geen photoshop.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Nou, mooi hoor.:)

  Maar nog steeds geen bron, geen uitleg wat we hier zien, of ook maar iets wat wijst op dat wat we hier zien een nieuwe iPhone is.

  Inactief
  Anoniem

  @Lucas Raggers Hoe weet ik zeker dat het geen photoshop is? En hoe weet ik dat het geen render is? Die zijn namelijk niet van echt te onderscheiden. Ik zou graag de bron willen hebben om te bevestigen.

  Bijdrager
  SunKeeper

  De bron maakt zich liever niet bekend verwacht ik, want als dat weer in China terecht komt krijgt diegene daar een mep voor zijn toeter omdat ie een foto heeft gelekt.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Ah nee joh. Het is veel interessanter om géén bron te noemen.
  Want anders is binnen 33 seconden te weerleggen dat dit een nieuwswaardige foto is.

  Het zijn ook altijd zonder uitzondering debielen die géén foto’s kunnen nemen, of foto’s nemen waarop geen moer is te zien.
  Want ja, als je wél een goede foto neemt, val je wel heel hard door de mand.

  Inactief
  Anoniem

  https://www.youtube.com/watch?v=p8la5yjlPcs

  Er stond een paar dagen geleden een filmpje van de 6c/e op YouTube, maar het is simpelweg onmogelijk om te verifiëren of het echt is.

  Bijdrager
  Afroman

  Interessant. Mocht ik een nieuwe telefoon nodig hebben – ter vervanging van mijn 5S – kan ik voor een lagere prijs een 6C/E of over een paar jaar een 6S. Ik vind het nu namelijk nog te vroeg om een telefoon te nemen zonder AUX-ingang. Maar ik wil tegen die tijd wel vooruit op de 5S maar niet de hoofdprijs betalen.

  Bijdrager
  Shmoo

  En wat versta jij onder niet de hoofdprijs betalen?

  Persoonlijk vind ik 300 – 400,- al veel geld voor een telefoon, ik ben niet iemand die continu met z’n telefoon bezig is en er allerlei belangrijke dingen in heeft staan – ik verbruikt ongeveer 200mb data per maand.
  Nu heb ik een iPhone 5c en dat is een mega goed telefoontje voor het geen dat ik doe, oke er had iets meer opslag in mogen zitten maar qua specs voldoet deze telefoon heel erg goed. Alleen iets in mijn tenen zegt mij nu al dat deze nieuwe mogelijke iPhone 6c minimaal 500,- gaat kosten. Dat vind ik extreem veel geld voor een telefoon.

  Ik hoop dan ook dat die slechte verkoopaantallen van iPhones afgelopen kwartaal zich doortrekt in 2016 of liever nog harder zullen dalen zodat ze bij Apple actie moeten ondernemen om weer meer iPhones te gaan verkopen. Als er 99,- afkan van zo’n mega hippe dure generatie dan kan er ook al 50,- af van dit soort instappers en voordat je het weet komen we in de buurt van wat ik wil betalen voor zo’n telefoon aan het einde van het jaar.

  Bijdrager
  Targaryen

  Ik heb die openingspost nu vijf keer gelezen maar ik snap het nog niet. Wat bedoel je daar in godsnaam mee?!

  Nu eens iets aardig maar de hoge heren van OMT met knikkende knieën toestemming vragen van meneer Elderman. Neen, op het request, en hoe. Hoezo onafhankelijke journalistiek

  .

  Bijdrager
  KarelWillem

  Als moderator in ruste, maar wel met toegang tot de OMT inbox, zie je nog wel eens wat voorbij komen. :). Nu eens iets aardigs uit Vietnam. Maar de hoge heren van OMT hebben eerst met knikkende knieën toestemming gevraagd aan meneer Elderman. Neen, was het antwoord op dit verzoek. Hoezo onafhankelijke journalistiek?! Afijn, om een lang verhaal kort te houden; de eerste foto van de 6C.

  Bijdrager
  Ansems

  Wat ik dan wel weer frappant vind is dat ze de zelfde tafel/lamp hebben als de ”uitgelekte” iPad 5(iPad Air) van 2013
  Zie post: http://www.onemorething.nl/community/topic/ipad-5-in-t-wild/

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Als moderator in ruste, maar wel met toegang tot de OMT inbox, zie je nog wel eens wat voorbij komen, uit Vietnam :). Nu eens iets aardig maar de hoge heren van OMT met knikkende knieën toestemming vragen van meneer Elderman. Neen, op het request, en hoe. Hoezo onafhankelijke journalistiek.

  Wat?

  Anyway hier is iemand ons gewoon voor de gek aan het houden met het fenomeen diepte. Ik vermoed dat die iPhone 5 een centimeter hoger ligt dan die 6. Bij die 6 zie je aan de linker kant toch een soort van randje schaduw en bij die 5 is geen schaduw te zien.

  Moderator
  Raymon Mens

  Ok dit heeft even context nodig: meneer (Bram) Elderman is de oud PR-man van Apple. Die is tegenwoordig vervangen door een nieuwe.

  Ik twijfel of dit een artikel op de voorpagina waardig is. Even overleggen. Anders mag je er vanuit gaan dat het morgen op de voorpagina staat.

  Inactief
  Anoniem
  Raymon op 22 januari 2016

  Ok dit heeft even context nodig: meneer (Bram) Elderman is de oud PR-man van Apple.

  Bedankt voor de verduidelijking; ik dacht in eerste instantie dat het over Danny Elfman ging, dat is een bekende Amerikaans componist van filmmuziek.

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Vraag dan wat meer foto’s aan brammetje, want dit is nog niet heel overtuigend. (Wat moet een oud Apple PR-man met een nieuwe iPhone?)

  Moderator
  Raymon Mens
  Usain op 22 januari 2016

  Vraag dan wat meer foto’s aan brammetje, want dit is nog niet heel overtuigend. (Wat moet een oud Apple PR-man met een nieuwe iPhone?)

  Bram is niet de bron. Gijs grapt dat we eerst voor alles wat we publiceren toestemming zouden vragen aan Apple PR (‘Bram’)

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Hallo Reddit!

  Bijdrager
  Nora is back
  Bijdrager
  Soulshaker

  Zeker weten dat het geen ipod touch is ?
  Die heeft namelijk ook een gewone homebutton en dezelfde rondingen.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Het is een fake-foto. Dus maak je er verder maar niet druk over.

  Bijdrager
  Shmoo

  Wie heeft gezegd dat de foto fake is?

  Die van de iPad was ook juist.

30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 33)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.