2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Bijdrager
  /dev/enschede

  Content gezocht voor Stanza

  Ik ben eens aan het proberen of een Touch goed is te gebruiken als bookreader. Daarom Stanza op m’n Touch gezet. Maar waar haal ik goede content vandaan?

  Bij Amazon kun je alleen boeken in Kindle formaat krijgen als je een Kindle reader hebt en het NRC kun je alleen in Mobipocket formaat krijgen als je een iLiad hebt.

  Wie heeft Kindle of Mobipocket content gevonden/gekocht op het Internet, dat gewoon met een Mac of Touch te downloaden is?

  Bijdrager
  Basket Case

  Via Stanza zelf heb je toegang dat een behoorlijke collectie content die je heel eenvoudig kan downloaden en daarmee toevoegen aan je lokale bibliotheek. Dit is uiteraard wel allemaal rechtenvrije/gratis content, maar daar zitten veel hoogstaande klassiekers tussen.

  Er is (nog) geen Mobipocket reader voor de iPhone en Amazon houdt hun content volledig gesloten (ze houden alles voor de Kindle). Het zou kunnen dat er nog wel een reader voor Mobipocket uit gaat komen voor de iPhone (de geruchten gaan al een tijdje). Maar tot die tijd ben je aangewezen op minder legale methoden zoals het kraken van de DRM op Mobipocket boeken en dan het formaat omzetten naar iets waar Stanza mee overweg kan.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.