5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  FedExpress

  Clean Install met OS X Lion

  Hallo,

  Ik heb een clean install proberen te doen op os x lion, maar dit is mislukt. Alle bestanden en applicaties waren gewoon nog aanwezig. Na wat zoekwerk kwam ik erachter dat ik één stap vergeten was. Die laatste stap snap ik echter ook niet helemaal. Zou iemand mij deze kunnen uitleggen?

  http://mashable.com/2011/07/20/lion-clean-install-guide/#20853Step-5b-Select-the-USB-Drive-You-Want-to-Use

  Op deze site heb ik het gevonden. Als iemand een andere site weet waar het uitgelegd staat, liefst in het Nederlands, mag je die natuurlijk altijd geven.

  Groetjes
  Joeri

  Bijdrager
  FedExpress

  Ik zie nergens waar ik mijn berichten kan aanpassen, dus even een dubbelpost. Ik denk dat ik het gevonden heb: Je moet bij schijfhulpprogramma op McInstosh HD gaan staan en dan op terugzetten klikken. Bij bron moet je dan je DVD kiezen waarop dat ene .dmg bestand staat gebrand en bij doel McIntosh HD.

  Klopt dat?:)

  Geblokkeerd
  Bento

  Als je je muis op je avatar zet, wordt een driehoekje zichtbaar. Als je daarop klikt, krijg je o.a. de optie “Bewerk”.

  Bijdrager
  TheBigZ

  Ik heb een clean install proberen te doen op os x lion, maar dit is mislukt. Alle bestanden en applicaties waren gewoon nog aanwezig.

  Had je vantevoren je harde schijf gewist?

  Bijdrager
  RobinProductions

  http://www.youtube.com/watch?v=0kdenB6gKo4&feature=plcp&context=C3296d61UDOEgsToPDskKtu6cKxYlR5B1-LZ79xoFP Hier word naast het vervangen van de hdd ook nog uitgelegd hoe je een clean install kan doen van Lion.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.