5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  Applebvv

  Bob Mansfield weg bij Apple?

  Zag zojuist een artikel langskomen waarin staat dat Bob Mansfield is verdwenen van de apple leadership page en het is ook echt zo.
  http://www.apple.com/pr/bios/
  Link artikel: http://www.idownloadblog.com/2013/07/28/apples-prominent-svp-of-technologies-bob-mansfield-removed-from-leadership-page/

  Bijdrager
  Shmoo

  Dat was volgens mij al meer dan een jaar geleden aangekondigd. – Hij gaat namelijk met pensioen omdat hij de bui al ziet hangen;)

  http://www.apple.com/pr/library/2012/06/28Bob-Mansfield-Apples-Senior-Vice-President-of-Hardware-Engineering-to-Retire.html

  Inactief
  Anoniem

  Hij gaat een afdeling “Speciale Projecten” leiden bij Apple. Staat gewoon op nu.nl

  Bijdrager
  JWB
  THX-1138 op 29 juli 2013

  Staat gewoon op nu.nl

  Gelukkig! Dan is het waar! http://www.onemorething.nl/2013/07/zwaar-jaar-voor-ipad/;)

  Bijdrager
  Verdult

  Nobody knows, het zal niet de eerste keer zijn dat een werknemer ‘weggaat bij apple’ en vervolgens binnen apple aan speciale projecten gaat werken.

  Zo zijn er ook verhalen (uitteraard ook niet bevestigd door apple) van werknemers die tegenover hun collega’s moesten zeggen dat ze ziek waren omdat ze aan speciale projecten werkten. tot op het punt dat hun eigen leidinggevende niet wist waar ze waren.

  Het enige is dat Mansfield mij een beetje jong lijkt om met pensioen te gaan. Vooral omdat gasten zoals hij meestal workaholics zijn.

  Mocht hij met pensioen gaan wens ik hem veel plezier. Mocht hij aan specialen projecten gaan werken wens ik hem veel succes en plezier.

  en inderdaad, nu.nl als bron is nog erger dan wikipedia.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.