3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  computer space

  Bij ontbreken WiFi netwerk wist OSX wachtwoord

  Als je per ongeluk in je pull-down WiFi menu een netwerk kiest wat op dat moment niet beschikbaar is, is OSX niet zo snugger om te zeggen dat het netwerk er niet is, maar vraagt ie om een wachtwoord. Kies je dan annuleer, dan is daarmee ook het opgeslagen wachtwoord in de sleutelhanger verdwenen. Heel irritant. Kun je opgeslagen wachtwoorden vergrendelen, dat ze niet te wissen zijn?

  Bijdrager
  Q-collective
  computer op 20 september 2017

  Als je per ongeluk in je pull-down WiFi menu een netwerk kiest wat op dat moment niet beschikbaar is, is OSX niet zo snugger om te zeggen dat het netwerk er niet is, maar vraagt ie om een wachtwoord.

  Uhm, alles wat onder het wifi menu staat, in de menubalk, is beschikbaar. Dat wordt namelijk gedetecteerd. Hoe is het netwerk dus niet beschikbaar?

  Ook heb je het over “OSX”, draai je een oudere versie van macOS?

  Kies je dan annuleer, dan is daarmee ook het opgeslagen wachtwoord in de sleutelhanger verdwenen. Heel irritant. Kun je opgeslagen wachtwoorden vergrendelen, dat ze niet te wissen zijn?

  Nee.

  Bijdrager
  GoeieDag

  Dat je netwerken in het uitrolmenu staan die er niet zijn, zie ik ook wel eens gebeuren. Lijkt een beetje een cache probleem te zijn.
  Maar nooit gezien dat ie om een ww vraagt, of er één wist.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.