4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  /dev/enschede

  Bellen met een buitenlandse SIM-kaart in het buitenland

  Wie heeft er ervaring met het kopen van een buitenlandse pre-paid SIM-kaart in het buitenland? Wat zijn goede adressen en zijn die SIM-kaarten ook in NL te bestellen? Met name voor Duitsland, Zwitserland en Italië.

  En tegenwoordig zit er een bedrijf in Amsterdam; http://italy.prepaidzero.com/index.php. Daar kun je pre-paid kaarten voor verschillende Europese landen bestellen. Wie heeft daar ervaring mee?

  Bijdrager
  mytecmaster

  In Italie heb je een codice fiscale nodig om een simkaart te kope , al is het misschien zo dat je als toerist dat niet nodig bent. ( alleen foto id), want ten tijde van mijn registratie heb ik gewoon mijn nl adres opgegeven bij TIM (telecom italia) simkaart kost eenmalig iets van 15 euro, en bijv internet+sms+bellen is 10 euro per maand. ( prepaid 10 euro maandelijks opwaarderen )

  Bijdrager
  Bryan Ly

  Topic over prepaid in Italië : KLIK

  Bijdrager
  Cindy13

  Hi Marc,

  Zodra je nog opzoek bent naar informatie over het bestellen van simkaarten voor Duitsland, ik heb hier een informatief artikel over gevonden op het internet. Zie deze link. http://www.prepaidsimkaart.net/bellen-naar-duitsland

  Zelf maak ik gebruik van Tele2, dit is een relatief dure provider maar ik ben erg tevreden over de verbinding en kwaliteit.

  Succes!

  Groeten, Cindy

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.