9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Bijdrager
  bd

  Bekijk en geef me een paar goede TIPS voor de site

  Dit is mijn bedrijf, we zijn gespecialiseerd in filmpjes, jong, ervaren ,maar nog jong in het zakelijke aspect van een website van een jonge a/v studio
  de vraag is of er mensen zijn die tips hebben aan onze iweb site wat evt beter zou kunnen zijn zodat we onze werk zelf kunnen beheren op de site en makkelijker uitbreiden
  bvd

  http://www.advancemotionpictures.com

  Bijdrager
  DarkRaverNL

  :sealed: volgens mij moet je aardig wat tutorials gaan volgen hehehehe, ziet er niet echt al te best uit, ik zou beginnen met een basis curses HTML, hier bijv: http://www.w3schools.com/html/html_intro.asp

  Een website zet je neit zomaar even in elkaar:P

  Bijdrager
  madcat

  Ik vind de website er best wel okey uit zien hoor, alleen staat nog niet zo veel op.
  Je telefoon nummer zou ik er iig wel afhalen als ik jou was, tenzei je dat noodzakelijk vind.

  Voor welke doelgroep maak je de site?
  Het komt nogal “jong” op mij over.

  Moderator
  Pete.Z

  Laten doen….

  Niet zelf gaan knutselen als je het niet echt kan,je site is je visitekaartje voor potentiele klanten,en die moet gewoon goed zijn.
  Dit is niet mooi,lelijke kleuren (ok,dat verschilt per persoon natuurlijk),groot wit langzaam ladend vlak prominent midden op de site,en dan speelt het clipje nog niet automatisch af ook.

  We bring you style?

  Sorry,maar ik vind het niks.

  Moderator
  unSOUND
  ”Pete.Z”

  We bring you style?

  Me love you long time

  Bijdrager
  Mezzanine
  Bijdrager
  Geitekaas

  http://www.advancemotionpictures.com/Site/ADVANCE%20MOTION%20PICTURES.html

  Dat staat niet zo mooi.
  Ik zou de gehele meuk dan ook los in je map SITES zetten..
  Dan zie je alleen http://www.advancemotionpictures.com staan. Oogt al rustiger:-)

  Filmpje ziet er best kek uit.
  Dame mag best langskomen HAHAHA!

  Site is aardig maar beetje als een site gemaakt door middelbare scholieren. Daar is natuurlijk niets mis mee. Niet echt best echter als je serieuze klanten wilt aanspreken.
  Kijk eens wat je budget is. Zit daar voldoende in om een vakman/vrouw te huren: Doen! Zo niet, ga dan eens aan de slag met een leerboek en luister het geheel op met een mooie simpele site. Gebruik niet (of in ieder geval niet te veel) flash…. ! Dat is echt een fout die je niet moet maken.

  Succes

  Bijdrager
  ram0

  De banner bovenaan vind ik juist heel gaaf, hij doet me een beetje denken aan het nieuwe spel ”The Movies”. De rest van je site is weer niet in dezelfde stijl, wat erg jammer is. Probeer het meer een geheel te maken:

  – Andere kleur menu (bijvoorbeeld een donkerder gradient)
  – “We create what we believe” mag van mij part weg of op een andere plaats. Door hem zo te plaatsen onstaat er aan de linker en rechterkant ervan een zwart vlak, waardoor je een gat hebt tussen banner en menu.
  – De twee plaatjes met lichtkronkels weg (hebben sowieso een hele andere kleur, ze leiden verschrikkelijk af en zijn gewoon overbodig)
  – Zoals al door anderen aan gegeven: gebruik flash voor je filmpje en maak er gelijk een pre-loader voor, zodat je het hele filmpje in een keer ziet. Telkens stukjes, omdat hij nog niet helemaal geladen is, doet erg afbreuk aan jullie werk.

  Je kunt je afvragen of je Engels wilt gebruiken. Engels staat natuurlijk “cooler”, maar volgens mij proberen jullie alleen de Nederlandse markt te bereiken, dus is het een beetje overbodig.

  Bijdrager
  huinkroese

  Menu doet niks… maar dat zal nog wel komen, verder zou ik ook een minder hoge header maken, en dat menu véél beter spatiëren, is echt krap en rommelig nu.
  Verder vind ik persoonlijk voor een AV bedrijf de edit van de reel niet echt spannend… en de reel is véél te lang voor wat je laat zien, je moet proberen in één / anderhalve minuut to the point te komen met een samenhangend verhaal, en een divers aanbod aan beeldmateriaal, ik zie nu naar mijn idee een beetje teveel concert-registraties achter elkaar.

  Weet niet of je er wat mee kunt, maar in elk geval succes.

  p.s. Misschien een iets minder schreeuwerige vormgeving / kleuren.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.