30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 35)
 • Q:

  Bijdrager
  Yannes

  Fake versies van Beats by Dr. Dre Tour?

  Ik heb er erg goede verhalen over gehoord en ben ook van plan ze binnenkort te kopen. Een ding wat ik een beetje apart vind is dat je 150 of 170 euro betaald bij Apple en bij Monster zelf, en dat je ze voor 50 dollar en 30-40 pond op Ebay (nieuw) ziet staan.

  Is er een soort nep merk in omloop ofzo? Is die overpriced in NL? Ik vind het erg raar een 100 euro prijsverschil.


  Bijdrager
  Sascha

  Vooral ‘overrated’. En ook overpriced ja. Voor de rest weet ik er niets over hoor.


  Bijdrager
  Mokkaaa

  Ik heb deze toevallig gisteren eergisteren besteld (gisteren ontvangen) bij Bax-shop.
  Er zijn op het internet veel en veel te veel fakes in omloop, ook op marktplaats!
  De fakes gaan erg snel kapot zelfs al bij het uit de oren halen..
  Ik ben daarom ook maar voor een ‘echt’ paar gegaan bij een winkel die te vertrouwen is. Als je vanavond nog besteld heb je overigens bij Bax-shop 10% korting op alle aankopen!!!

  ** Wellicht overrated maar wel erg goed geluid. Nicky Romero raad ze zelf ook aan en hij draaid er mee.. zal ook wel iets zeggen??


  Bijdrager
  Yannes

  Ik zie op Marktplaats ook allemaal 50 euro dingen staan die nieuw zijn. Waarschijnlijk ook fake. Maar de fake versie heeft alle onderdelen wat de echte ook heeft, zelfs het doosje en alles, dus hoe hou je het nou uit elkaar.


  Bijdrager
  Afroman

  Nicky Romero raad ze zelf ook aan en hij draaid er mee.. zal ook wel iets zeggen??

  Zegt niks. Een koptelefoon/ear buds is geheel persoonlijk hoe ze zitten. Je hebt ook DJ’s die zonder koptelefoon draaien.


  Moderator
  Mac Daddy

  Over hoofdtelefoons bestaan al meerdere topics.
  Hier graag verder.


  Moderator
  Mac Daddy

  Dit topic gaat blijkbaar niet over de aanschaf van een hoofdtelefoon, maar over de vraag of de goedkopere aanbiedingen te vertrouwen zijn. Mijn excuses.


  Bijdrager
  Thoomas

  Zelf heb ik een paar weken geleden deze besteld voor nog geen 30 euro:
  http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.48352
  Natuurlijk zijn ze fake, maar als het een zeer goede kwaliteit fake is (wat ik van veel mensen hoor), heb ik het er (voor het prijsverschil van ±140 euro) wel voor over. Ze komen als het goed is over een paar dagen bij mij binnen, en kan ik ze vergelijken met mijn originele Sennheiser CX 300.

  De originele en de namaak zijn wel uit elkaar te houden, zie bijvoorbeeld hier voor vergelijkingsmateriaal:
  http://liljetjennie.wordpress.com/2010/03/13/fake-beats-tour-dr-dre-headphones/
  http://www.avforums.com/forums/headphones-headphone-amps/1250534-real-fake-dr-dre-beats-comparison.html

  Overigens zijn er verschillende namaakversies in omloop, de goede namaakmodellen zijn bijna niet van de echte te onderscheiden.

  Als de prijs onder de 110 euro ligt, kan je er behoorlijk zeker van zijn dat ze nep zijn, aangezien de fabrikant (Monster) het echt niet voor een flink lage prijs aan resellers zal verkopen, die moeten het ook gewoon van hen voor een flinke prijs inkopen.


  Bijdrager
  Yannes

  Bedankt voor je reactie Thoomas. Dat maakt het wat duidelijker. Ik heb nu de Sennheiser CX-350 en die klinken vrij goed. Als ik nog een koptelefoon koop wordt het waarschijnlijk de Beats by Dr. Dre Studio, deze vind ik vrij duur voor in-ear en Ebay kan ik ook niet meer vertrouwen met deze fake zooi.


  Bijdrager
  VincentGr

  Met zulke prijzen kun je verwachten dat ze fake zijn, zo gaan er ook fake pioneer headphones over de ‘toonbank’, die minimale verschillen hebben.

  De Dre headphones staan sowieso al bekend om overpriced te zijn en het van de naam en uiterlijk te moeten hebben. True, ze zien er mooi uit, maar voor minder of hetzelfde geld heb je qualitatief veel betere headphones. Zijn op het net wel diverse tests en reviews te vinden, waaruit blijkt dat ze kwalitatief matig zijn, hoe mooi ze ook zijn.


  Bijdrager
  katryndj

  Beats By Dre zien er mooi uit en de naam verkoopt ook. Ik zou echter gewoon voor de gevestigde namen op het gebied van audio-apparatuur gaan.

  Ik heb zeer goede ervaring met de Technics dj 1200 a http://www.panasonic.com/consumer_electronics/technics_dj/prod_intro_rpdj1200.asp.

  Deze heb ik al jaren. Ze omsluiten je oorschelpen heel goed, het geluid is echt magistraal en het eenvoudige design zorgt ervoor dat ze niet snel kapot gaan. Met name de oorschelpen die te roteren zijn zijn zeer gebruiksvriendelijk en het spiraal-draad is draadbreuk-proof. Ik heb de headphones al meer dan 6 jaar en ik heb er nog steeds zeer veel plezier van.

  Beats by Dre; Eat your heart out!


  Bijdrager
  p.maassen

  @thoomas,

  Heb je ze inmiddels al binnen? Als de control talk een beetje werkt ben ik hier ook in geinteresseerd.
  Laat even weten wat je bevindingen zijn


  Bijdrager
  Thoomas

  Ik heb ze vandaag binnengekregen. Ik had er een beetje gemengde gevoelens bij.

  De verpakking etc. was echt prachtig, en zag er erg echt uit (al is dit niet zo natuurlijk).

  Ik ben totaal geen audiofiel, dus ik weet er niet zo heel veel vanaf, maar ik vond de oordopjes nogal schel t.o.v. mijn Sennheiser CX-300 die ik had, de Sennheisers zijn wat doffer. Het is even wennen, maar uiteindelijk vind ik het toch wel mooi geluid hebben.

  Ik twijfel echter of het de 30 euro waard is, aangezien je via dealextreme ook goedkopere oordopjes kan kopen, die wellicht net zo mooi, of zelfs mooier klinken. Ik vind het jammer dat ik niemand ken met de originele in-ear Dr. Dre beats, dus ik kan het niet vergelijken. Ik ben er wel tevreden mee, maar ik had meer verwacht. De control-talk is echter wel zeer fijn. Volume etc. bedienen gaat fantastisch, maar ik zou de oordopjes toch niet zo snel aanraden.


  Bijdrager
  VincentGr

  Voor 30 euro fake headphone/dopjes: tja, dan kan je niet veel verwachten, zeker niet als een hoop al naar vormgeving (namaak van betrekkelijk mooi ontwerp) gaat. Ze stoppen er gewoon goedkope drivers in. Had je beter voor een ‘echt’ merk kunnen gaan, die zich al bewezen hebben voor een relatief lage prijs.


  Bijdrager
  dilectio

  Ja er zijn neppe versies pas goed op.. Hier een artikel met wat tips: Beats by dre echt of nep??


  Bijdrager
  BJVR

  Wat een slecht artikel en volgens mij plaats je deze link alleen hier voor je eigenbelang.

  Je hebt dit forum gevonden via Google en maakt hier nu een account aan om dit te posten?
  Beetje jammer.


  Bijdrager
  Thoomas

  Dat weet ik wel zeker ja. De eigenaar van de domeinnaam (Nando R.) komt kennelijk ook uit Heerlen, net als deze “dilectio”, en de domeinnaam is nog net geen week in de lucht. Ach ja, hij probeert ons in ieder geval te helpen.


  Bijdrager
  Yggdrasil

  Ik heb nu al de Beats by Dr. Dré Solo’s sinds halverwege april en heb eigenlijk niet te klagen. Ik heb er wel wat voor moeten betalen maar ik heb er (voorlopig) niets op aan te merken. Hele goede bassweergave en ook met hoge tonen heeft het beestje niet echt problemen…

  @ Sasha: Als je iets niet hebt moet je er ook geen uitspraken over doen. Je kunt ze lelijk vinden en te duur maar overrated? Dat ze goed verkopen is één iets (je ziet ze veel op tv), maar zooooo slecht zijn ze niet van kwaliteit.;)

  Op de site van Beats (toen ik me wou informeren) staat een speciale lijst met erkende Beats resellers. Ook fake-resellers staan daarop vermeld. Het verschil zit hem onder andere in de afbeelding op de doos, de grootte van de doos en het ontbreken van één of ander flapje aan de doos.


  Bijdrager
  IBram15

  Ik twijfel of ik de Beats bu Dr. Dré Solo HD na deze zomer koop. Ze zijn duur, en wil ook nog andere dingen kopen… Mijn Skullcandy van 50€ zijn van de week kapot gegaan (de plek waar je ze kan verstellen is gebroken) en krijg mijn geld terug. Nu las ik op verschillende forums dat het wel vaker voor kwam, dus geen SkullCandy meer voor mij (in ieder geval niet meer de Hesh).

  Zitten ze een beetje lekker, en heb je geen last van de kussentje die op je oren liggen en niet er omheen vallen zoals bij mijn Skullcandy op de Beats Studio?


  Bijdrager
  Yggdrasil

  Ik heb er geen last van zoals ik al zei, maar ik kan me wel niet voorstellen dat ik er meer dan vier uur mee op mijn hoofd zit. Dan zou het wel wat kunnen spannen. Nu zit die constant op mijn hoofd tijdens het studeren, elke ochtend/avond op de bus zonder problemen.

  Het zijn in elk geval al één van de betere die ik op mijn koppie heb gehad.


  Bijdrager
  IBram15

  Die SkullCandy begonnen na 1 a 1,5 uur al pijn te doen… En langer dan 4 uur zal ik ze ook niet ophebben.
  Bedankt in ieder geval, eerst maar eens kijken hoeveel geld ik na de zomer heb…


  Bijdrager
  Philip Kotler

  Pijn van de solo zal je niet snel hebben, ik vind ze iig ook erg fijn!
  Lekkere zachte pads voor je oren en handig op te vouwen.
  Ruimte besparend voor in je (school) tas!
  Wel vind ik de solo’s beter qua geluidskwaliteit dan de Tour.. (zit natuurlijk ook wel een prijsverschil in)
  Ik heb ze allebei bij de BCC gehaald, erg goede service!


  Bijdrager
  CandyDNS

  Hallo,
  Ik zou graag de Studio versie kopen en heb er eentje gevonden op internet, maar zie net dat ie fake is.
  Wat ik me afvraag is of de kwaliteit veel minder zal zijn? Iemand hier ervaring mee?

  Bedankt


  Bijdrager
  pelpinda

  Afgelopen week Dr. Dre Studio over ear koptelefoon en ben helemaal verkocht. Wat een gehoorsensatie en… wat een prijs:sad:

  Maar wat zijn andere goede alternatieven en dan meer in de in-ear sfeer? Heb ooit die van Apple geprobeerd (serie 1), maar dat was echt waardeloos. En in-ear kun je niet uitproberen helaas.

  Tips zijn welkom.


  Bijdrager
  diotav

  Beats by Dr. Dre Tours.


  Bijdrager
  pelpinda

  @diotav inderdaad dat dacht ik ook. Ga wel wachten tot ze iets goedkoper worden:cool:
  Overigens… deze werden via marktplaats.nl aangeboden voor 100,00 (geen fake zegt men) nou…. geloof er niet echt veel van. Nieuwe 159-169,00 dus dat kan niet waar zijn.


  Bijdrager
  ernst.

  *proest* Grappig dit. je druk maken om de naam van een rapper.. en vervolgens op die gronden een produkt aanschaffen(of diens immitatie om toch mee te kunnen doen met de hype massa) terwijl dat geen enkele garantie biedt op de kwaliteit van het produkt… Voor hetzelfde geld kan je ook een uitstekende Sennheiser of Sony MDR-V700 kopen. Dan maar geen rode D op die oren. ;)


  Bijdrager
  jesper211232

  ik heb op vakantie dr. dre solo HD wit gekocht, in bangkok.
  het zijn neppe, voor 50 euro maar het komt vreselijk

  <br />
  GOED!<br />
   


  geluid uit!


  Bijdrager
  paulawiersema

  Ik heb er ook 1 gekocht! van vrienden er wel eens een opgehad klinkt echt goed. Hier weet je zeker dat het echte zijn en kan je ook nog eens korting krijgen


  Bijdrager
  Bart01

  Koop alsjeblieft niet die neppe beats. Een vriend van me had ze gekocht en mijn god.. die oortjes die je bij je heineken six-pack kreeg geven nog beter geluid, verschrikkelijk..

30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 35)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.