3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  iSuedehead

  Batterijvervangingsprogramma België

  Heeft iemand (België/Vlaanderen) al gebruik gemaakt van het vervangingsprogramma? Op de site van Apple staat niets over de aangekondigde batterijvervangingen. Het laatste programma voor vervanging of reparatie, op de Belgische pagina van de Apple site, dateert al van november 2016. Geen vermelding over het huidige.

  Ook op de website van de reseller Switch is er amper sprake van. Je kan er wel je gegevens ingeven én dan wordt je op de hoogte gebracht als ‘ze meer weten’. Maar het voelt zo vaag aan dat het haast een sneaky manier is om je op hun mailing list te krijgen.
  Ze bieden op de site van Switch wel batterijvervangingen aan maar dat is een standaard aanbod (€99) en gaat dus niet over het vervangingsprogramma van Apple.
  Ik heb ook een mailtje naar Switch gestuurd voor meer info, maar daarop kreeg ik ook alleen maar een nietszeggend standaard antwoord. Ik had er meer aan als ze in de mail hadden gezegd dat ze zelf nog van niets weten, maar dat was niet het geval.

  Als iemand meer info heeft, dan lees ik het graag …

  Belgische pagina van Apple:
  https://www.apple.com/benl/support/exchange_repair/

  Bijdrager
  IGBA

  Die pagina gaat over de vervanging van de batterij van specifieke iPhones 6s. Het algemene batterijserviceprogramma staat op: https://support.apple.com/nl-be/iphone/repair/service/pricing

  Bijdrager
  MevalonicAcid

  Ik belde  Switch België vandaag nog => De contactpersoon gaf deze info mee: Switch gaat volgende week de details (prijs-duur-beschikbaarheid – …) via hun online shop delen.

   

  Momenteel inderdaad:

  Apple batterijvervanging iPhone
  Sinds de iPhone 6 heeft Apple software updates uitgebracht die de processor snelheid van je iPhone verlagen, wanneer de batterij minder dan 75% van zijn oorspronkelijke capaciteit bevat. Een verouderde batterij kan niet altijd de piekspanning leveren die soms nodig is voor bepaalde zwaardere taken. Door het terugschroeven van de processor kan ….knip knip….

  Hoe laat ik mijn iPhone batterij vervangen?
  Switch werkt op dit moment alle details uit, zodat we bij de start van de vervanging u een zo goed mogelijke service kunnen bieden.

  Wilt u door ons geïnformeerd worden vanaf wanneer dit kan, gelieve uw gegevens in te vullen op via onze site: batterijvervanging iPhone

  https://help.switch.be/hc/nl/articles/115005914723-Apple-batterijvervanging-iPhone

   

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.