22 berichten aan het bekijken - 1 tot 22 (van in totaal 22)
 • Q:
  Bijdrager
  GT1988

  Batterijduur iPhone5

  Na lang schlange stehen dan nu de iPhone voor het eerst een dagje in gebruik. Alleen de batterijduur valt me echt tegen. Ik zit na een normale dag (vergeleken met mn 4S hetzelfde) zit ik nog slechts op 39%. Zijn er meer mensen met deze ervaring?

  Bijdrager
  superduc

  Weet je wat , ik zal hem van je overnemen , geef ik een tientje winst , ben jij van dat ding af
  Haal trouwens met mijn G4 nog geen eens een dag

  Bijdrager
  Koetjesreep

  Dude, wat maakt het uit. Je hebt hem toch niet nodig voor belangrijke dingen. Als je namelijk lang in een rij kan staan voor een telefoon, waar heb je die telefoon nog voor nodig :P. Altijd thuis bij een stopcontact! Geen probleem meer:)

  Bijdrager
  GT1988

  Als je niks toevoegd waarom reageer je dan?

  Bijdrager
  GT1988

  @koetjesreep hoe weet jij waar ik mijn iphone voor gebruik? En ik verwacht van een nieuw product gewoon dezelfde batterijduur of langer. Daarom ben ik benieuwd of er mensen zijn die dit ook ervaren.

  Bijdrager
  appievanr

  Ga er mee terug dan als je vind dat de batterij problemen geeft. Na een dag kun je niks zeggen van een batterij en laat hem eerst eens vaker op voor je begint te zeiken. De The New iPad was bij mij de eerste dag ook snel leeg. Na wat vaker opladen ging de batterij duur vooruit.

  Bijdrager
  CorMac

  Wat een vriendelijke reactie van jou applevanr. GT1988 vraagt alleen naar ervaringen en ligt niet te zeiken… Als je niet kunt reageren op een normale manier reageer je beter niet.

  Bijdrager
  den elias

  Da’s gesproken !

  Bijdrager
  appievanr

  Zeiken na een dag is mieren neuken. Ervaringen na een dag met een batterij zijn er niet. En volgende week kunnen we er meer over zeggen.

  Bijdrager
  CorMac

  Daar heb je wel gelijk in, maar je was niet verplicht om te reageren.

  Bijdrager
  MBPuser

  Jij toch ook niet, hij had het toch niet tegen jou?

  Bijdrager
  verwijderd-profiel

  Jij toch ook niet, hij had het toch niet tegen jou? :sarcastic:

  Bijdrager
  MBPuser

  Jij toch ook niet, ik had het toch niet tegen jou? :sarcastic:

  Bijdrager
  CorMac

  Wat een kleuterklas.

  Bijdrager
  deSpaanseRente

  Om als enige hier blijkbaar een fatsoenlijk antwoord te geven:

  ’t is inderdaad wel vreemd dat je batterij minder lang meegaat dan met de 4S, aangezien er net vermeld werd dat de batterijduur langer zou zijn.

  Je kan altijd wel eens alle instellingen resetten, moest je alles hebben overgenomen van je 4S helemaal opnieuw beginnen, zien of het na een paar dagen gebruik niet beter is. Als je hem nog maar net hebt is het sowieso te vroeg om al te besluiten dat je met een slechte batterij zit.

  Bijdrager
  sYnDaEx

  Kan ook wel aan iOS 6 liggen want mijn 4S is ook sneller leeg dan normaal.

  Bijdrager
  GT1988

  @sYnDaEx ik had al een tijdje de beta van iOS 6 draaien dus ik kan het wel redelijk vergelijken. Maar ik had nog wat locatievoorzieningen aanstaan (ondanks dat ik een reserve kopie heb terugezet waar die niet in aanstonden) o.a. tijdzone etc. En nu gaat het al een stuk beter. Bedankt allen voor onderbouwde ondersteuning en het algehele hoge niveau.

  m.u.v.
  sYnDaEx
  CorMac
  deSpaanseRente

  Bijdrager
  verwijderd-profiel

  Door locatievoorzieningen? Hier kost dat bijna geen stroom op mijn 3GS. :slant:

  Als ik hem een hele nacht op AirPlane mode heb staan met locatievoorzieningen aan is die de volgende dag nog gewoon 100%.

  Moderator
  Pete.Z

  Fijn dat er toch nog mensen zijn die wel normaal reageren op een vraag.
  Hopelijk houden we het daar nu ook weer bij.

  Bijdrager
  Robertoo

  Toevallig niet wat meer zitten spelen met het toestel dan dat je normaal doet, omdat ie nieuw is? Ben zelf ook benieuwd naar de ervaringen met de batterij. Mijn iPhone 4 gaat nu nog maar net een dag mee.

  Bijdrager
  Da Vinci

  Je moet een batterij meerdere keren opgeladen hebben voordat je de capaciteit haalt die ervoor beschreven staat. Dat is geloof ik bij alle (Apple) apparaten met een batterij…

  Bijdrager
  CorMac

  Hoe lang moet je de iPhone eigenlijk opladen de eerste keer? Bij mijn vorige telefoons zeiden ze altijd de eerste keer 24 uur opladen…

22 berichten aan het bekijken - 1 tot 22 (van in totaal 22)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.