3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  E boy

  baterij van macbook pro

  Als je een nieuwe macbook pro hebt wa doe je best eerst macbook pro in het stopcontact steken en w8en tot dat hij vollegid opgeladen is of de energie dat al in de baterij zit eerst opgebruiken en een paar keer er op werken tot dat hij heelemaal leeg is ?
  alvast bedankt

  Bijdrager
  ragoooon

  Speelt geen rol, je kunt hem zo uit de doos gebruiken. Vroeger moest men de batterij 1st volledig opladen en pas opladen als die volledig ‘plat’ was. Maar met de nieuwe generatie batterijen is dit niet meer nodig. Hier kun je er meer info over vinden. Het is wel aangeraden om je batterij af en toe te calibreren, meer info hierover vind je normaal gezien in de handleiding van de notebook.

  Ga nu wel niet voor iedere nieuwe vraag dat je over je macbook pro hebt een topic openen.

  Bijdrager
  Brent146

  Hij is opgeladen maar ik zou hem een uurtje of 2 insteken. En dan kan je doen wat je wil. De batterijen van de MacBook Pro zijn ‘flexibel’ daar bedoel ik mee dat ze niet snel verminderen van conditie zolang je ze 1x per 3-5 weken kalibreert(=batterij volledig leeg laten gaan, dan 6 uur leeg laten zonder je stekker in te steken, en dan opladen tot het lampje groen is en dan nog eens 2 uur daarbij).

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.