5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  rtgrs

  Back To My Mac & Printen

  Ik heb 2 netwerken, van allebei is de basis een AirPort Extreme. Ze zijn met elkaar verbonden via internet met behulp van Back To My Mac. Ook alle Macs in de netwerken maken gebruik van Back To My Mac.

  Alles is oké, bestands- en schermdeling werkt. Ook printerdeling staat aan. Printers worden gevonden, maar printen is niet mogelijk. Het begint met een statusaanvraag, die wordt afgewezen. Er blijft “Afdrukken” staan voor de taak, alleen gebeurt er niks. De afdruktaak bereikt m’n iMac niet over internet.

  Het gaat in dit geval om de netwerkprinter Canon iSENSYS MF4380dn. Maar als het goed is, boeit dat niet. De print wordt van MacBook naar iMac verzonden, over internet. De iMac handelt het verder af. Toch?
  -+

  Bijdrager
  derekdjons

  Can I print remotely via Back to My Mac?

  Remote printing via Back to My Mac is not available. If you wish to print to a printer connected to your Time Capsule, AirPort Extreme (802.11n), or AirPort Express (802.11n), you should do so via a local area network connection.

  Bron: http://support.apple.com/kb/HT3486

  Moderator
  Poezenbeest

  Oftewel… je zal de opdracht via de lokale Mac moeten afhandelen…

  Bijdrager
  derekdjons
  ”Zerk”

  Oftewel… je zal de opdracht via de lokale Mac moeten afhandelen…

  Nog preciezer. Je kunt makkelijk middels iDisk of het netwerk jou bestanden overzetten naar jou andere Mac en vervolgens de opdracht lokaal afhandelen. De andere Mac zul je middels in je Finder kunnen zien.

  Bijdrager
  rtgrs

  Bestanden uitwisselen lukt prima. Printen over internet kan dus niet, had ik nog niet gevonden. Bedankt!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.