7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:
  Bijdrager
  Mono1

  Artikel Volkskrant: Apple blijft vernieuwen

  Bijdrager
  longview

  leuk dat weer eens aandacht aan apple wordt besteed, maar wat een slecht artikel!

  de schuifregelaars uit numbers die in de titel worden genoemd komen helemaal niet terug in het artikel! bovendien staan er onjuistheden in het stuk (iwork gratis bij een nieuwe mac? :innocent: )

  Bijdrager
  error

  Volgens Van Ammelrooy krijg je bij elke nieuwe Mac gratis een versie van iWork ’08. Dat klopt natuurlijk niet: je krijgt alleen iLife ’08 gratis (of voor 14 euro) en iWork ’08 enkel in een 30 dagen proefversie, wil je langer… dan moet je betalen.

  En van die titel snap ik ook niets… maar die heeft Van Ammelrooy waarschijnlijk niet zelf bedacht, daar heb je weer andere redacteuren voor.

  Bijdrager
  Fester

  Maar, dat stukje over iMovie08, daar sta ik helaas toch wel achter.
  Voor mij is het een eneorme verarming, weer terug naar HD

  Bijdrager
  TijhofGraphics
  ”Mono1″

  Zie:
  http://www.volkskrant.nl/…

  Kan die link wat korter ? Het vernielt de forum layout een beetje.

  Volkskrant.nl – Technologie – Apple blijft vernieuwen Schuifregelaars voor accountant

  Bijdrager
  tommy666

  Vermoedelijk omdat het voor de hand liggende iCalc (van het Engelse calculate, rekenen) te veel lijkt op iCal, het kalenderprogramma dat op iedere Mac-computer staat.

  dus Pages had iWrite moeten zijn en Keynote iShow ofzoiets?:?

  Moderator
  Poezenbeest

  Van Ammerooy staat nou niet echt bekend als Macfan en het is al een wonder dat hij het niet meer over de Ipod, i-pod of i-Pod heeft. Maar het mag nog een groter wonder dat de toon van het stuk positief is.

  Als je Apple nieuws in serieuze bladen wilt hebben, zal je het meeste in de Volkskrant vinden. Jammer alleen dat in de verzendlijst van Apple Peter van Ammerooy staat en niet een vaardige redacteur, die niet elke term gaat uitleggen als zijnde de deskundige die tegen totale lamzakken staat te praten. Ook hier weer… wie nog niet weet wat een spreadsheet is, zal het hele artikel niet snappen, dus om dan te vertellen dat het een rekenvel is…

  Ik voel me altijd zo als een totaal zwakbegaafde behandeld als ik de stukken van Van Ammerooy lees. Meneer wilt nieuws brengen, daarvoor is meneer Van Ammerooy tenslotte journalist geworden. Maar wat doet meneer Van Ammerooy; hij schrijft handleidingen voor groep 3 van de basisschool… en dat in een krant als de VK…

  Overigens… dit srtikel komt anderhalve maand na de presentatie…. wel een beetje mosterd na de maaltijd…

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.