2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Bijdrager
  Diiana_8

  Apps kopen via iTunes store

  Onlangs heb ik een iTunes card gekregen en die heb ik ingewisseld in de iTunes store. Nu wilde ik graag een app kopen; het betreft een spel dat ik al eerder had gedownload op mijn iPhone. Nu zou ik de volledige versie willen kopen, alleen kan ik dat nergens vinden in de iTunes store. Daar staat dat de app gratis is. Dat is ook inderdaad zo, alleen kan je niet via daar de volledige versie kopen. De app die ik op dit moment op mijn telefoon heb staan, kan niet volledig uitgespeeld worden. Verder is het wel mogelijk om via de iPhone de volledige versie aan te schaffen in het spel, alleen ben ik bang dat dat via mijn creditcard gaat en dat wil ik vermijden. Ik heb namelijk niet voor niets een iTunes card. Kan iemand me hier uit de brand helpen?

  Bijdrager
  BasiX

  iTunes zal er bij (in-)app aankopen eerst voor kiezen om iTunes tegoed te gebruiken. Pas als het tegoed van je iTunes card op is zal het geld van je creditcard worden afgeschreven.

  Je kunt dus zonder problemen het volledige spel kopen via je iPhone zonder dat je bang hoeft te zijn dat het bedrag van je creditcard afgeschreven zal worden. Let er dan natuurlijk wel op dat het spel niet duurder is dan het tegoed wat je nog over hebt van je iTunes card.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.