7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:

  Bijdrager
  Imade

  Apple Watch corrupt na update

  Toen ik de nieuwe WatchOS update wilde installeren, is mijn watchos (1st gen) compleet vastgelopen met een rood uitroepteken als schermweergave tot gevolg.
  Meer mensen hier last van?


  Bijdrager
  Shmoo

  Niets geleerd van het vorige debacle? Ik heb alles geüpdatet, behalve iOS en watchOS. Daar wacht ik wel een paar dagen mee.


  Bijdrager
  makasa

  Geen probleem met 2de gen AppleWatch


  Bijdrager
  brinkey

  Geen probleem met 1e gen watch


  Bijdrager
  Imade

  Gelukkig goede service zoals verwacht, buiten garantie maar omdat software herstel betreft toch gratis reparatie al moet hij wel worden opgestuurd.
  Nooit gehad bij een MS systeem:P


  Bijdrager
  Shmoo

  Wel raar dat dit soort dingen niet op afstand opgelost kunnen worden door een reset of iets. Ik denk dan aan een pinnetje indrukken met een prikker of zoiets.

  Ik weet zeker dat wanneer ik mijn Apple Watch zou moeten opsturen richting Apple voor dit soort geneuzel waar ik zelf geen fout aan heb en alleen omdat ik op updaten druk dat het dan meteen einde oefening is voor het heel Apple Watch dragen. Ik ben zeer gesteld op het bijhouden van die gezondheidsdata en het volmaken van de ringen, daar heb ik veel plezier in en als ik daar ineens dagen moet missen vanwege ongein bij prutsende Apple developertjes dan is het echt wel het einde.


  Bijdrager
  Barika Cala Saidah

  Geeft Apple je gewoon geen nieuw exemplaar? Als je hem bij een third-party verkoper koopt lijkt het mij logisch dat je een tijdje moet wachten.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.