8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Q:
  Bijdrager
  poing
  Bijdrager
  Shmoo

  Schokkend… Straks gaan ze nog zeggen dat radio niet meer populair is.

  Bijdrager
  sedikit

  Alles schijnt te gelde gemaakt te moeten worden! Wat ontzettend aardig dat Apple mijn smaak mag/gaat bepalen, naar welke stations ik mag luisteren. En dat allemaal zonder reclame! Maar daar moet dan wel weer voor betaald worden. …Van mij mag dat Apple iTunes Radio het eeuwige heen&weer krijgen. Alternatieven zat. Na drie minuten googlen:
  http://ituneradio.blogspot.nl/

  https://www.internet-radio.com/stations/top%2040/

  Moderator
  Pete.Z

  Het hele internet wemelt van de gratis radio, wil je dus niet betalen, mis je niks.

  Geblokkeerd
  geanonimiseerde gebruiker

  Ik heb allemaal van die .pls bestandjes gemaakt van mijn favoriete stations (meeste 80’er jaren, Franse zenders) en die heb ik in een mapje opgeslagen. Van al die zenders is er niet eentje die uit iTunes zelf komt, allemaal op internet opgesnord.

  Bijdrager
  IGBA

  Voor alle duidelijkheid: het gaat hier over iTunes Radio – niet over de internetradiostations die je via iTunes kunt openen. Het is in Nederland niet eens beschikbaar, dus waar die opwinding nou vandaan komt….

  Apple announces free ad-supported iTunes Radio stations going away on January 29th, will require Apple Music subscription

  Bijdrager
  SandsOfArrakis

  Op mijn Mac Mini gebruik ik myTuner Radio. Draait als een tierelier. Op mijn Windows laptop Radio Sure. Zelf heb ik iTunes Radio nooit gebruikt.

  Bijdrager
  Franky Mac

  @IGBA, Goede aanvulling voor niet Apple Music gebruikers zoals ik. Ik dacht inderdaad dat het om Internet radiostations in iTunes ging, die ik overigens ook niet gebruik.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.