3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  merijn

  Apple loops weg…?

  Ik heb een iMac waarop ik met meerdere accounts gebruik maak van GarageBand. In mijn eigen account heb ik naast de JamPacks van Apple een aantal andere Appleloops pakketten geinstalleerd. Deze kan ik wel gebruiken maar in de andere accounts zijn ze niet te vinden. Nu blijkt dat deze alleen in mijn account te vinden zijn… De Jampacks zijn echter wel voor alle accounts beschikbaar.

  Hoe kan ik het nu zo regelen dat de niet-apple loops ook in de andere accounts te vinden zijn?
  Ik heb al geprobeerd ze eerst naar een gedeelde map te verplaatsen en de map dan vervolgens over de loopbrowser heen te slepen maar dit gaf geen resultaat. Ook een alias van mijn account (onder de bibliotheek) naar de andere accounts had geen zin…

  Pleas help…?

  Bijdrager
  merijn

  Ik ben erachter gekomen dat het mogelijk is om de loops die in de user-directory (~/Bibliotheek/Audio/Apple Loops/User Loops) te verplaatsen naar de algemene bibliotheek (Bibliotheek/Audio/Apple Loops/User Loops).

  Met alleen verplaatsen ben je er echter nog niet. Na verplaatsing zijn de loops ook uit GarageBand verdwenen. Deze zet je er weer in terug door alle mappen uit de User Loops over de Loop Browser van GarageBand te slepen. Ze worden dan ook opnieuw geindexeerd.

  Deze laatste stap dien je voor elke account te herhalen.

  Bijdrager
  Harryk

  Misschien doe je er goed aan het topic wat aan te passen:
  Garageband loops en sounds delen met meerdere accounts
  o.i.d.
  Ik zeg dit omdat het goede tip is, waarvoor dank.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.