5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  coupje

  apple en Lyoness

  Een collega van mij wil mij aansluiten bij Lyoness. Ik heb daar eigenlijk nog nooit van gehoord. Ze zegt ook dat Apple lid is en ik zo kortingen kan verkrijgen. Ik vertrouw het precies niet echt goed en wat ik vind op internet is ook niet echt bruikbaar. Is er iemand die een idee heeft wat dit eigenlijk is? Ik wil niet instappen in iets wat ik niet ken maar wil ook geen collega wantrouwen. Ik dacht zo als apple eraan meewerkt zal het wel ok zijn maar is dat werkelijk zo?

  Mocht het zijn dat ik deze vraag hier niet mag stellen dan gooi ik hem er terug af. Is soms moeilijk te weten wat je wel en wat je niet mag posten.

  Grt
  Coupje

  Bijdrager
  verwijderd-profiel

  Ik weet niet wat het is, maar waar Apple aan verbonden is hoeft niet betrouwbaar te zijn. Een goed voorbeeld is click and buy, Apple is eraan verbonden maar het is alles behalve betrouwbaar.

  Bijdrager
  TheBigZ

  Wat het is wordt uitgelegd op hun website: http://www.lyoness.net/nl/wie-funktioniert-lyoness.aspx

  Het is zo’n “samen kopen we hetzelfde artikel en krijgen daardoor een lagere prijs” club, zoals er meerderen zijn.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Ik zou me niet vastleggen aan een lidmaatschap, voor maximaal 2% korting.

  Cashback
  Bij iedere aankoop ontvangt het lid tot wel 2% van het aankoopbedrag op zijn voordeelrekening. Zo ontstaat op de persoonlijke voordeelrekening een voortdurend groeiend bedrag. Dit wordt vanaf een bepaalde hoogte naar de privérekening van het lid overgemaakt zonder dat hierop iets in mindering gebracht wordt.

  Het is allemaal een beetje vaag.:-D

  Bijdrager
  satty_guitars

  Ik ben al tijdje lid (is namelijk gewoon gratis) en heb al meerdere dingen besteld via Lyoness. Heb oa korting gekregen op mijn iPad en MacBook. Werkt super, ook met de andere partners.
  Aanmelden kan gewoon via de website en is dus volledig gratis:)

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.