9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Bijdrager
  Applefan12345

  Applaus aan 't begin van Apple Keynote's

  Was een beetje aan het prutsen met Logic Pro, maar wat mij is opgevallen is dat er een ‘loop’ bestaat die wel heel erg lijkt op het applaus aan het begin van een Apple Keynote! Voor alle Logic gebruikers, ga naar Logic > nieuw software instrument > in de library: Legacy > Garageband > Sound Effects > Applause and Laughter > ⌘+K en druk dan op de ‘G’ toets.

  Bijdrager
  Targaryen

  Ontdekking van vandaag voor jou? Je hoeft echt geen nieuw topic aan te maken daarvoor. En ik het betwijfel het ten zeerste dat Apple loops gebruikt voor hun publiek. Er zit toch echt een live publiek in die conferentieruimtes.

  Bijdrager
  Лукас

  Misschien bedoelt hij het wel andersom; dat een stuk applaus van een Apple Keynote het tot Garageband loop heeft geschopt.

  Bijdrager
  Applefan12345

  Dat kan ook:)

  Bijdrager
  MacBermaster

  Is het applaus bij een keynote ineens herkenbaar dan? Zet tweeduizend man bij elkaar, laat ze applaudisseren en het klinkt hetzelfde!

  Bijdrager
  Shmoo

  Nee das niet waar want bij Apple zitten er altijd een paar volwassenen bij die heel nichterig Woeeeeeeew kunnen roepen.;)

  Bijdrager
  Hydræ

  Tot een rechtszaak zal het nooit leiden, tis allebei van Apple…

  Bijdrager
  JBStudio

  HAHAHA +1 voor Shmoo….. Deze lach had ik even nodig op deze koude morgen!!! HAHA

  Bijdrager
  menu

  Het is heel gewoon om een beetje ingeblikt applaus mee te mixen met live uitzendingen. Je hoeft dan niet speciaal daarvoor microfoons in de zaal te hangen, en je weet zeker dat het applaus dik genoeg is.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.