7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:
  Bijdrager
  Pokerface

  Alternatief voor activiteitencentrum Safari 6?

  Is er een alternatief voor het verdwenen activiteitencentrum in Safari 6? Ik gebruikte het nog wel eens om een filmpje van een site te halen. Voor YouTube zijn er zat alternatieven, maar op andere sites (bijvoorbeeld Vimeo) ken ik ze niet. Graag jullie hulp of een verwijzing naar een topic waar het antwoord al staat (ik kon het niet vinden).

  Bijdrager
  GrannySmith

  Woezel en Pip houten activity center…

  Bijdrager
  Pokerface

  ;-)

  Bijdrager
  Shmoo

  Webkit.org

  Webkit Nightly gebruiken deze heeft nog een optie om de originele Webkit Inspector te gebruiken ipv die nieuwe Safari venster.

  Bijdrager
  1984

  DownloadHelper is een hulpmiddel om content van het web te halen. Het doel is om video- en afbeeldingsbestanden te capturen van vele sites.

  Surf gewoon op het Web zoals u gewend bent, en wanneer DownloadHelper merkt dat het iets voor u kan betekenen gaat het pictogram bewegen en een menu stelt u in staat om bestanden te downloaden door er simpelweg op te klikken.
  https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/video-downloadhelper/?src=cb-dl-mostpopular

  Bijdrager
  Pokerface

  Heb uiteindelijk deze pagina gebruikt (http://hoyois.github.io/safariextensions/clicktoplugin/) waarmee filmpjes automatisch als HTML5 geladen worden en waardoor ze met de rechtermuisknop te downloaden zijn. Voor Vimeo filmpjes zijn er ook sites die de filmpjes in HD voor je downloaden. Ook makkelijk. Toch blijft het jammer dat Apple besloten heeft deze handige functie eruit te halen.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.