9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Bijdrager
  Vin

  Alle mails kwijt-> waar staan ze in m’n backup?

  ik heb ff snel een vraagje: waar staan al je emails van mail.app opgeslagen?? Ik ben namelijk al mijn emails kwijt door het installeren van een nieuw systeem…. maar heb gelukkig een backup op m’n iPod. Kan ik daar die emails nog uit extraheren??? Alvast bedankt

  Bijdrager
  michelvdb

  Die staan in ~/Bibliotheek/Mail

  Bijdrager
  Vin

  nog een probleem met mail: mail stop niet meer met :apple: – q maar wel met forceer stop. en verzonden emails komen niet bij verzonden te staan en inkomende niet bij inkomende mails dus kortom: al mijn mails zijn verdwenen!!! en blijven nu nog steeds verdwijnen……..

  Bijdrager
  Vin

  is het misschien mogelijk om mail vanaf de osx cd apart opnieuw te installeren??

  Bijdrager
  Hobbes

  Denk het wel.
  Weet je er bestaat hier zoiets als een “bewerk”-knop hoor

  Bijdrager
  Vin

  ja dat doe ik meestal ook wel maar nu ff niet omdat ik het heel snel, tussen neus en lippen door, poste….

  ik kan overigens in ~/Bibliotheek/Mail wel bestanden vinden waarin emails van mij staan. Dit heb ik ontdekt door alle bestanden die bijvoorbeeld in “~/Bibliotheek/Mail/POP—@gmail.com@pop.gmail.com/INBOX.mbox” staan te openen. in sommige bestanden daarvan zag ik gewoon mails van mezelf zitten….

  [size=18:365067929e]EDIT:[/size:365067929e][size=12:365067929e][/size:365067929e] ik heb net mail van de installatie cd opnieuw geïnstalleerd maar het wil niet helpen. Ook heb ik natuurlijk al de permissies hersteld enzo maar niets helpt tot nu toe!

  Bijdrager
  markclausing

  haal je mail dan weg uit die map, verwijder je mail voorkeuren in je ~/Library/Preferences en importeer daarna je oude mail.

  Bijdrager
  ThinkApple

  nieuw systeem?
  wat dan?

  Bijdrager
  MacAttack

  Klinkt als een Tiger probleem :sealed:

  Waarschijnlijk heb je plug ins gebruikt in je vorige Mail.app, zoals die plug in om hotmail te gebruiken in mail. Wanneer je die verwijderd zal Mail terug naar behoren werken.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.