9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
  • Q:
    Lid
    Pepperonie

    albumart iPod Classic probleem

    Hey,

    Ik ben dus sinds ongeveer 2 maanden trotse eigenaar van een iPod classic 80gig.
    Maar ik loop nu toch echt tegen een raar probleempje aan.
    Er wordt namelijk geen albumart bij mijn nummers weergegeven in “Now Playing”. Er staat dan gewoon een grijs dingtje met een muzieknoot er in, die ook bij nummers staat waar geen albumart voor aanwezig is.
    Maar die albumart is dus wel aanwezig. Als ik dus via de coverflow een album kies wordt de albumart wel weergegeven. Maar als ik daarna terug ga naar het menu en daarna naar “Now Playing” ga, is ie weer weg.
    Ik heb hem al gereset, maar dat werkte niet.

    Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen!

    Remi

    Bijdrager
    JDVM

    Ik denk dat je je albumart op de verkeerde manier hebt toegevoegd:
    Wat jij (waarschijnlijk) doet:
    Je klikt op één nummer van het album, verandert daar de album art van en je ziet je album art in coverflow. Maar nu heb je maar aan één nummer de album art toegevoegd en niet aan de andere nummers van het album.
    Wat je moet doen:
    Je selecteert het hele album en voegt dan de illustratie toe.

    Lid
    Pepperonie

    Ik heb itunes zelf de albumarts op laten halen, dus ik denk niet dat het daar in zit.
    En ik heb ook nog is extra gechecked en dat is het niet.
    Maar ik heb ff een filmpje gemaakt van het probleem:
    http://indextra.nl/video/ipod.html

    Het is echt super raar,

    Bijdrager
    Dalike

    Gek.
    Bij mij loopt dat ding van tijd ook vast, zodat ik geen enkel hoesje meer zie, enkel in de cover-flow.
    Het ding herstellen via iTunes helpt dan wel…
    Dit lijkt me een bug te zijn langs apple hun kant…

    Lid
    Pepperonie

    Ik ga hem dan zo maar weer eens proberen te herstellen.
    Nadeel is dan wel dat ie leeg is daarna…

    Bijdrager
    Dalike
    ”Pepperonie”

    Ik ga hem dan zo maar weer eens proberen te herstellen.
    Nadeel is dan wel dat ie leeg is daarna…

    iTunes synschroniseert dat toch automatisch?

    Lid
    Pepperonie

    Herstellen heeft gewerkt.
    Maar ik blijf het nog steeds wel een beetje vaag vinden.

    Bijdrager
    Dalike
    ”Pepperonie”

    Herstellen heeft gewerkt.
    Maar ik blijf het nog steeds wel een beetje vaag vinden.

    Ja het is zeer vaag, en het spijtige is dat het hier om de zoveel tijd terug komt:(

    Bijdrager
    tinus_omt

    Je kunt hem ook een keer proberen opnieuw op te starten door de middelste en de bovenste knop ingedrukt te houden, dat lost je probleem waarschijnlijk ook op en duurt niet zo lang als een complete herinstallatie:)

    Edit: O, ik zie dat je dat al hebt geprobeerd

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.