6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:

  Bijdrager
  Rob Vogel

  Airport storingen

  Ik ben zwaar teleurgesteld in de prestaties van mijn airport netwerk. Ik woon in een klein dorpje op het platteland van Groningen. Weinig storing zou je daar verwachten. Desondanks heb ik voortdurend uitval in mijn airport netwerk als ik via iTunes muziek afspeel. Volgens de Airport diagnose zijn alle verbindingen ‘uitstekend’ (afstand minder dan 1 meter) tot goed (afstand max 8 meter). Desondanks geen enkel luistergenot, alleen maar frustraties…:cry:


  Bijdrager
  Rob Vogel

  Ik ben zwaar teleurgesteld in de prestaties van mijn airport netwerk. Ik woon in een klein dorpje op het platteland van Groningen. Weinig storing zou je daar verwachten. Desondanks heb ik voortdurend uitval in mijn airport netwerk als ik via iTunes muziek afspeel. Volgens de Airport diagnose zijn alle verbindingen ‘uitstekend’ (afstand minder dan 1 meter) tot goed (afstand max 8 meter). Desondanks geen enkel luistergenot, alleen maar frustraties…


  Bijdrager
  fred44nl

  wat voor modem heb je ??
  en hoe heb je de Airport ingesteld ??


  Bijdrager
  sam44

  Welke provider heb je? Heeft die geen storing in de buurt bijvoorbeeld? Hoe zit het als je de wifi van je modemrouter gebruikt ipv de airport? Sluit eens een ethernetkabel aan. Werkt dat beter? Dan is er misschien technisch iets mis met je Airport.

  Anoniem

  en de vraag is…?


  Bijdrager
  Wauters

  Staat je airport in routermodus (“Maak draadloos netwerk aan”)?

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.