4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  As29

  AirPort Express terugzetten naar fabrieksinstellingen

  Ik heb een Airport Express die ik wil wissen omdat ik hem verkocht heb. Nu heb ik hem teruggezet naar fabrieksinstellingen (6sec reset knopje ingedrukt houden). Maar als ik het wil controleren in het airport configuratie programma zie ik wel mijn naam staan. Betekend dit dat de hij niet volledig gewist is? Of vult hij dit automatisch in….

  Bijdrager
  Eagle Eye

  Apple zegt dit:

  Reset naar fabrieksinstellingen is alleen beschikbaar met firmwareversie 7.9.1 op AirPort Time Capsule 802.11ac en AirPort Extreme 802.11ac:

  Koppel het basisstation los van het lichtnet.

  Houd de resetknop ingedrukt terwijl u het basisstation aansluit op het lichtnet en houd de resetknop nog ongeveer zes seconden ingedrukt tot het statuslampje op het basisstation snel oranje knippert.

  Wacht ongeveer een minuut tot het basisstation opnieuw is opgestart. Vervolgens kunt u het basisstation opnieuw configureren met behulp van het AirPort-configuratieprogramma.

  Bijdrager
  GoeieDag

  Ik denk dat ie hier gewoon de gegevens van de account waarin je bent ingelogd erin zet.

  Je zou even kunnen inloggen in een andere account op de Mac, en dan kijken wat ie daar invult.

  Bijdrager
  As29

  <p style=”text-align: left;”>Ik heb gedaan wat er gezegd wordt. Zes seconden oranje lichtje enzo, maar ik wilde zeker weten of de instellingen ook echt verwijderd zijn.</p>
  vandaar dat ik m via airport configuratie even controleerde. Maar ik denk dat het idd zoiets is zoals GoeiDag hierboven zegt omdat ook in het configuratiemenu oude instellingen terugzetten niet erbij zie staan. Dus hij zal wel gewist zijn. Bedank voor het meedenken…

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.